„Триумфът на кралицата”: кървавият път на свободата и любовта

Втора част от дуалогията на Ребека Рос „Бунтът на кралицата” завършва историята за невинната девойка Бриена, превърнала се в смела и силна млада жена, готова да пожертва всичко в името на истината, свободата и любовта.

„Триумфът на кралицата”: кървавият път на свободата и любовта

"Триумфът на кралицата”, втора и финална част от епичната дуалогия на Ребека Рос, носи дори още повече романтика, екшън, интриги, магия и жестокост във фантастичния свят на Мевана. Само няколко месеца след събитията от "Бунтът на кралицата” нови съюзи се заформят, стари сенки надигат глава от миналото, а Бриена и Картие трябва да избират между дълга и повелите на собствените им сърца. Защото нищо не прави човек по-уязвим от дълбоката, искрена любов.

Революцията е приключила и на трона отново има кралица. Битката е спечелена, а семейство Ланън са затворени в очакване на присъда за зверствата, които са извършили, докато са управлявали Мевана. Сега на плещите на Бриена, Журден, Картие и Изолда пада тежката задача не само да възстановят трона на законния му наследник, но и да издигнат отново от пепелта на войната собствените си земи и кланове. Но факции, верни на името Ланън, все още имат голямо влияние сред благородните семейства и когато Деклан Ланън успява да избяга от затвора, на четиримата герои се налага бързо да научат на кого могат да се доверят. Преди Деклан да събере достатъчно сили, за да заеме престола, яростната съпротива срещу старите тирани трябва да посрещне най-опасното си предизвикателство досега.

Втората част от дуалогията на Ребека Рос "Бунтът на кралицата” завършва историята, започнала с младото момиче на име Бриена. Толкова далеч от невинната девойка, която търси своя път в света, в "Триумфът на кралицата” Бриена се сблъсква с немислимо насилие, епични битки и жестокост от най-тъмните кътчета на човешката душа. Старият ѝ учител, с когото тя сега споделя несъкрушима, пламенна любов, е винаги до нея, но някои пътища Бриена трябва да измине сама. Момичето трябва да се уповава на вътрешната си сила и собствената си интуиция, защото това е единственият начин да опази всичко, в което вярва… и хората, които обича.

Поредицата в две части – "Бунтът на кралицата” и "Триумфът на кралицата” – на Ребека Рос печели сърцата на стотици хиляди читатели по цял свят, като се превръща в бестселър още с излизането си по книжарниците. В свят на неспирни опасности, горди кланове и магия, вдъхновен от историята на Шотландия, едно младо момиче трябва да се изправи срещу света в името на свободата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay