13 сериала, към които може да се пристрастите

13 сериала, към които може да се пристрастите

Всички знаем, че намирането на интересен сериал, който наистина да ни грабне, понякога е трудна задача. Ще ви дадем няколко предложения за сериали, ако се чудите какво да гледате:

1. The Bonfire of Destiny 

Френски мини-сериал, базиран на реални събития. През 1897 г. на благотворителен базар в Париж става голям пожар. Там загинали около 126 души - повечето от тях били жени от висшето общество. Историята се фокусира върху 3 жени, чийто живот се преобръща след този ужасен ден.

2. Sick Note

Даниел, главният герой, изигран от Рупърт Гринт, работи в застрахователната компания WeCover. Той има типичен скучен живот: винаги закъснява за работа, вечер играе на игралната си конзола и не обръща никакво внимание на приятелката си. Всичко се променя, когато разбира, че има рак. Хората около него моментално променят отношението си към Даниел и започват да се грижат за него. Младежът свиква да има внимателни и услужливи хора наоколо, но изведнъж разбира, че лекарят е сгрешил с диагнозата.

3. The Hook Up Plan

Това е поредният френски сериал, който се развива в Париж. Главният герой, Елза, страда от самота. Преодоляла е огромно количество предателство и раздели и се чувства напълно отчаяна да намери партньор. Най-добрите приятели на Елза не могат просто спокойно да наблюдават нейните психически страдания, поради което решават да потърсят помощ ...

4. Caliphate

Тази поредица е за тези, които обичат да гледат тъмни скандинавски сериали. Това е история за агента по национална сигурност на име Фатима. Тя получава съобщение, че срещу Швеция се подготвя терористичен акт. Сюжетът е много мрачен. Създателите са изобразили радикали и са обяснили откъде идват техните "съпруги" и "сестри", които са готови да направят всичко за техните идеи.

5. Sweet Magnolias

Сюжетът е базиран на поредица от романи на Шерил Уудс. 3 приятели живеят заедно в малък американски град от детството и преодоляват заедно трудности и препятствия. Червенокосата Мади преминава през трудния процес на развода. Хелън пък има проблеми с личния си живот. Изглежда, че животът на Дана Сю върви перфектно - тя притежава и ръководи ресторант, в който работи като готвач. Но това е само илюзия. Приятелите решават да започнат бизнес заедно. Те изграждат спа център, наречен The Corner Spa, където клиентите могат да релаксират и да се глезят.

6. Thieves of the Wood

Действието се развива през 18 век. Ян де Лихте е главният герой, който дезертира от австрийската армия и се завръща в родното си село. Нещата, които Ян видял в родината си, докоснали сърцето му дълбоко и го подтикнали да стане крадец. Ако харесвате приключенията на Робин Худ, определено ще ви хареса тази историческа драма.

7. Deadwind

Детектив София Карпи се вглъбява в работата си, за да се справи със страшната мъка, която преживява. След това се случва нещо странно: тялото на жена е намерено в район, който е подготвен за строителство в Хелзинки, но нито едно от доказателствата, които са намерили, няма смисъл. Ентусиазираният начинаещ Сакари Нурми е там, за да помогне на Карпи. По време на разследването партньорите ще разплитат плетеница от политически и бизнес интриги.

8. Call My Agent!

Служителите на добре познатата агенция ASK са наясно, че светът на шоубизнеса е пълен с шумни скандали и интриги. Те постоянно се сблъскват с различни кавги: трябва да се справят с любопитни журналисти, капризни актьори и сурови режисьори. Но всичко става милион пъти по-трудно, когато един от основателите умира. Тежестта на невероятната отговорност за бъдещата съдба на агенцията пада върху плещите на 4-те главни герои.

9. Baby

Тази италианска поредица разказва за сложните отношения между тийнейджъри и родители. Какво е по-добре: да отгледаш дете в страх и да го държиш "на каишка" или да му дадеш пълна свобода? Отговорът на този въпрос може да се намери в историята на ученичките Киара и Лудовица.

10. Black Spot 

Френско-белгийският сериал се развива в малък град Вилфранш. Изглежда, че е изолиран от останалия свят: няма телефон и се намира на ръба на мистериозна гора. Районът е пълен със загадъчни и неразкрити престъпления, едно от които е случаят с дъщерята на кмета, която изчезнала преди 6 месеца. В хода на сюжета зрителите ще научат много за неадекватността на жителите на Вилфранш.

11. Into the Night 

Изгревът изведнъж спря да бъде прекрасно природно явление за героите от тази поредица. Сега слънчевата светлина убива всичко. За да избяга от слънцето, един отчаян мъж отвлича самолет с пътници на борда и заповядва на пилотите да отлетят далеч от смъртоносните лъчи.

12. Love 101 

Ако искате да гледате хубава история за любовта към себе си и другите, този турски сериал ще свърши перфектна работа. 17-годишни тийнейджъри, които са изложени на риск от експулсиране, са в центъра на заговора. Има само една учителка, която ги защитава от тази съдба, но след 2 месеца тя се премества, което означава, че следващата година младите хора със сигурност ще бъдат изгонени. Тогава учениците измислят план: те решават да уредят личния живот на тази учителка и новия им учител, така че тя да спре да планира преместването си.

13. Locked Up

Това е испански сериал за жена на име Макарена, която се озовава в затвора в Круз дел Сур. Наивната героиня се оказва напълно неподготвена за такъв суров живот. Нейните съкилийници са психопати, убийци и професионални крадци. Тя трябва да намери общ език с тях и да премине през труден момент, за да получи свободата, която желае.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay