Благотворителност с обувки на знаменитости

Дарете обувките си

Благотворителност с обувки на знаменитости

Знаменитости от ранга на Сър Елтън Джон, Сара Джесика Паркър, Мартин Лорънс и цялото звездно семейство Кардашиан дариха по чифт обувки от гардероба си, които от 1 юни са на търг в CharityBuzz.com

 

Вчера неправителствената организация Soles4Souls представи пълния списък с холивудски знаменитости, изпълнители, спортисти и телевизионни водещи, които ще свалят обувките си в името на добрата кауза. Звездният търг вече тече онлайн на горепосочения сайт и всички приходи ще отидат в полза на инициативата "Босата седмица".

 

Soles4Souls е международна благотворителна организация, чрез която се събират обувки за сирачета и хора в неравностойно положение. Досега организаторите са събрали над 13 милиона чифта обувки, които са достигнали до нуждаещите се в над 125 страни. За четвърта поредна година инициативата "Босата седмица" се оказва най-значимото събитие и своеобразен празник за Soles4Souls. Тя започва на 1 юни с представянето на участниците в звездния търг и завършва на 7 юни, когато организаторите достигат крайния град, в който да раздадат и последния чифт обувки.

 

Ако искате да вземете участие в благотворителната акция или просто искате да се сдобиете с обувки, които са подписани от Мишел Пфайфър, Джъстин Тимбърлейк, Парс Хилтън, Джесика Симпсън, Уейн Грецки, Мария Шарапова, Чейс Крауфорд и още много знаменитости, може да го направите тук.

 

В случай, че не разполагате с достатъчно средства, просто променете профилната си снимка във Facebook, Myspace и Twitter акаунта си, като сложите такава, която изобразява голи крака или споделете със света, че "1.5 милиона души по света нямат обувки". Това също ще ви направи съпричастни към каузата.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay