„Окриляващ поход“: Смела битка с рака на гърдата!

През 2015 кампанията на AVON „От любов към живота“ набира средства в помощ на засегнатите от болестта

„Окриляващ поход“: Смела битка с рака на гърдата!

Кампанията "От любов към живота – AVON срещу рака на гърдата" за пореден път повежда смела битка с най-коварната женска болест, отправяйки покана към всички съпричастни с каузата за "Окриляващ поход" на 25 април в София.

Посланиците на кампанията Койна Русева, Поли Генова и Драго Симеонов заедно със смелите сървайвъри от фондация "Една от 8" ще очакват участниците в похода на площад "Княз Александър I Батенберг" точно в 11 ч. Ръка за ръка, всички заедно ще оцветят улиците на София в розово в знак на подкрепа към засегнатите от заболяването жени, техните семейства и приятели.

Основен акцент на "От любов към живота" през 2015 година е осигуряването на помощ на жени с рак на гърдата. Именно затова AVON се обръща към специалистите от фондация "Една от 8", с които заедно идентифицират най-горещите сфери, в които дамите имат нужда от помощ и подкрепа и така създават програмата "Бъди до мен".

Съвместният проект ще се финансира от продажбата на благотворителни продукти от розовата серия на AVON, 100% от печалбата от които се заделят за каузата. С всеки закупен продукт се даряват средства за осигуряване на психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата, техните семейства и приятели. "Бъди до мен" включва още практическа подкрепа и осигуряване на сутиени след преживяна мастектомия, както и аксесоари за глава (тюрбани) по време на химиотерапия.

Окрилени от добрината и от възможността да помогнат, организаторите призовават всички граждани да се включат в "Окриляващия поход" и да помогнат на жени с рак на гърдата да получат психологическа и емоционална подкрепа и да възвърнат своето самочувствие в битката.

Вече 14 години козметичната компания набира средства в подкрепа на каузата, която над 700 000 души вече са прегърнали с поръчка на продукт от розовата серия. С тяхна помощ кампанията е дарила 1 400 000 лв., с които са осигурени близо 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи за рак на гърдата в цялата страна и е дарена ехографска и мамографска апаратура на 8 града у нас.

Изберете своя благотворителен продукт от предлаганото целогодишно разнообразно портфолио на компанията и помогнете да извървим повече стъпки в борбата с болестта! Защото заедно можем да вдъхнем кураж на хиляди жени! Защото вярваме, че добрината се връща многократно! Защото да помагаш е окриляващо.

За AVON

AVON, Компанията за жени, е водеща световна козметична компания с годишни приходи от 10 милиарда долара. Като един от световните лидери в директните продажби, AVON предлага продуктите си чрез над 6 милиона активни, независими Представители в над 100 страни по света. Компанията предлага декоративна козметика, грижа за кожата, парфюмерия, модни продукти и бижутерия в добре познатите козметични серии: AVON Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques и други. Повече за AVON и продуктите може да научите на адрес: www.avoncompany.com, www.avon.bg, както и във Facebook групата на компанията – https://www.facebook.com/AVONbulgaria.

За кампанията на AVON срещу рака на гърдата в България

Благодарение на последователните усилия на АVON информираността по темата и достъпната ранна диагностика на рака на гърдата непрестанно нарастват. За 13 години в рамките на кампанията "От любов към живота” са дарени близо 1 400 000 лв., осъществени са над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна, закупена е апаратура за превенция на рака на гърдата, сред която мобилен мамограф и ехограф, както и ехографска апаратура за 7 болници в страната. Броят на заболелите у нас е над 48 000, а всяка година регистърът бива допълнен с близо 3800 нови случая. Усилията на кампанията до този момент са насочени предимно в посока профилактика на българката, защото ракът на гърдата е 100 % лечим, ако бъде открит навреме.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay