Предстоят празници и съответно посрещане на гости, а предястието е задължителна част от всяка трапеза. Този венец от тесто със сирене Бри и бекон е чудесна идея, ако искате да впечатлите гостите си!
Необходими продукти:
1 бутер тесто
1/3 ч. сос от червени боровинки
1 колело сирене Бри
8 филийки бекон
2 яйца
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете бутер тестото на триъгълници.
Наредете триъгълниците под формата на слънце, с върховете навън.
Намажете тестото със соса от боровинки.
Разпределете запържения бекон и сиренето Бри равномерно.
Загънете триъгълниците така, че да образуват венец.
Намажете с разбитите яйца, поръсете със сол и черен пипер.
Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна около 20 минути.
Поръсете с магданоз и сервирайте.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
Последвайте Jenite.bg в Instagram!
0 | 0 |