Венец от тесто със сирене Бри и бекон

Венец от тесто със сирене Бри и бекон

Предстоят празници и съответно посрещане на гости, а предястието е задължителна част от всяка трапеза. Този венец от тесто със сирене Бри и бекон е чудесна идея, ако искате да впечатлите гостите си!

Необходими продукти:

1 бутер тесто

1/3 ч. сос от червени боровинки

1 колело сирене Бри

8 филийки бекон

2 яйца

сол

черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарежете бутер тестото на триъгълници. 

Наредете триъгълниците под формата на слънце, с върховете навън. 

Намажете тестото със соса от боровинки. 

Разпределете запържения бекон и сиренето Бри равномерно.

Загънете триъгълниците така, че да образуват венец.

Намажете с разбитите яйца, поръсете със сол и черен пипер. 

Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна около 20 минути.

Поръсете с магданоз и сервирайте.

Венец от тесто със сирене Бри и бекон

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay