Бен Афлек и Дженифър Гарнър на крачка от развода!

Разделя ли се звездното семейство?

Бен Афлек и Дженифър Гарнър на крачка от развода!

Една от любимите холивудски двойки - Дженифър Гарнър и Бен Афлек, които са заедно от дълги години, вероятно се разделят. Това твърдят все по-упорито медиите зад океана.

Има спекулации, че двамата не са заедно от известно време и дори вече организират подялбата на общото си финансово състояние, което е на стойност 150 милиона долара.

Но нека проследим събитията с малко по-задна дата.

За последно Дженифър и Бен бяха забелязани заедно преди повече от месец, когато папараци ги щракнаха, докато се разхождат в калифорнийския квартал, в който живеят.

Приближени до двойката източници разказват пред онлайн изданието Radar Online, че всъщност Дженифър се подготвя за раздялата от известно време насам. Според тях тя ходи на терапевт, който да ѝ помогне да се справи със стреса от развода, а и с грижите за децата, които ще останат под нейно попечителство.

През месец май Бен Афлек беше забелязан няколко пъти сам в различни казина и също на пътуване до Канада, на което той се бе отправил без венчалната си халка.

Съпрузите са съвсем близо до отпразнуването на 10-тата годишнина от сватбата си. Двамата се венчаха през 2005 година, а по-късно на бял свят се появиха трите им деца - две момичета и едно момченце.

Дали обаче те ще успеят да преодолеят поредната криза в брака си, предстои да разберем!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay