Габриел Брукс - новата приятелка на Лиъм Хемсуърт след развода с Майли

Габриел Брукс - новата приятелка на Лиъм Хемсуърт след развода с Майли
Instagram

Всички разбрахме, че връзката на Лиъм Хемсуърт с актрисата Мадисън Браун наистина е приключила, когато той беше забелязан да представя модела Габриела Брукс на родителите си и след това да се забавлява с нея на плажа през януари 2020 г. В крайна сметка Габриела се оказа добре дошла промяна след брака му с Майли Сайръс.

"Въпреки че семейството на Лиъм оказа огромна подкрепа след раздялата с Майли, Габриела беше тази, която го накара да осъзнае, че има живот след Майли. Тя е тиха и сдържана. Обича да е сама с Лиам и не търси внимание от другите.", споделят Entertainment Tonight през април 2020 г.

Моделът дори се присъедини към Лиъм и семейството му за рождения ден на брат му Люк през ноември 2020 г., а доказателството е в Instagram профила на Крис Хемсуърт:

Изглежда, че оттогава е имало много срещи и романтикаСъвсем наскоро се появиха имаше куп слухове, че двойката се е разделила - което Лиъм и Габриела отхвърлиха със скорошна поява на червения килим.

Ето и още интересни подробности за най-любопитните:

Освен че е успешен и зашеметяващ модел, преди Лиам, тя излиза с фронтмена на групата The 1975 Матю Хийли цели четири години! Габриела и Матю са се разделят през есента на 2019 г., което означава, че и двамата с Лиъм са прекратили дългосрочни връзки.

Въпреки, че са доста сдържани в Instagram, двойката се появи не на една, а на две снимки заедно в профила на Лиъм. Те са от благотворителното събитие Gold Dinner в Сидни миналата година.

Оказва се, че приятелският кръг на двойката е доста тесен. Лиам е в близки отношения с приятелите на Габриела и дори се шегува с тях, правейки забавни физиономии по време на общи снимки. Но освен всички тези забавни аспекти на връзката, става ясно, че Габриела е помогнала на Лиъм да преодолее развода с Майли. Освен, че тя го обожава, моделът се разбира отлично със семейството и приятелите на Лиъм.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay