Как реагира Ким Кардашян на връзката на бившия ѝ приятел?

Как реагира Ким Кардашян на връзката на бившия ѝ приятел?
Instagram.com/kimkardashian

Целият свят очаква да разбере каква е реакцията на Ким Кардашян по отношение на предполагаемата връзка между бившият ѝ приятел Пийт Дейвидсън и модела Емили Ратайковски. Но изглежда скандалната риалити звезда и бизнес дама изобщо не се интересува от ситуацията. Тя е не просто хладна, а бихме казали - направо ледена.

Според Cosmopolitan, Ким се опитва да се съсредоточи върху себе си и щастието на децата си в момента. А когато става въпрос за нейния бивш и неговия любовен живот, тя не се трогва особено. Това е така, защото Ким отдавана е приела, че отношенията ѝ с Пийт са приключили. За нея е важно всички да живеят в хармония и да са щастливи.

Cosmopolitan посочва, че същото се отнася и за Кание Уест - Ким продължава да дава всичко от себе си по отношение на съвместното родителство с Кание. Тя се опитва да се съсредоточи върху себе си и щастието на децата си. Същевременно работи по много стриктно регламентиран и балансиран работен график, диетичен и фитнес режим, семейна рутина и други заимания. Любимата ѝ част от всичко е времето, прекарано със семейството като за нея това е най-важното. Децата ѝ се справят чудесно и се чувстват обгрижени.

Феновете от своя страна, заподозряха Ким в това, че се опитва да накара Пийт да ревнува като демонстрира абсолютна незаинтересованост по отношение на любовните му отношения. Все пак не само те са попаднали на душевните ѝ излияния в социалните мрежи, които можем да кажем, че са доста драматични. Какво ще кажете за този вече изтрит пост:

"Едно нещо, което осъзнах, е, че всичко винаги накрая се получава. Понякога дори по-добре, отколкото можете да си представите. Спомнете си това, когато се чувствате като в затруднено положение или чувствате, че сте пред най-голямото предизвикателство. Вярвайте накъде сте се запътили. Вижте по-голямата картина.", гласеше текстът под него.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay