71-годишният Майкъл Дъглас съживява романтиката със... ски!

Актьорът заведе съпругата си Катрин Зита-Джоунс на най-скъпото за двамата място на света

71-годишният Майкъл Дъглас съживява романтиката със... ски!

След като преди малко повече от месец Катрин Зита Джоунс говори откровено за биполярното разстройство и тежката диагноза на съпруга си, стана ясно, че тя и Майкъл Дъглас са се сблъскали с не един проблем през последните години. Звездната двойка обаче полага усилия да заздрави отношенията помежду си чрез съживяване на романтиката.

Двамата се отправиха към колорадския курорт Аспен, където преди 16 години Дъглас пада на колене и задава съдбовния въпрос на бъдещата си съпруга. Катрин сподели щастливия момент от завръщането си на красивото място с почитателите си в Instagram. Тя качи снимка, на която позира заедно със 71-годишния си съпруг на фона на величествена природна гледка.

Звездите продължиха почивката си, отдавайки се на едно от любимите си занимания - ските. Очевидно Майкъл се е оказал прав, когато преди време сподели пред списание AARP, че не можеш да заздравиш една връзка, ако единият от участниците вече е затворил вратата от външната страна.

Очевидно, напук на всички проблем, нито Катрин, нито Майкъл, са готови да се откажат от своята красива любов. И продължават заедно напред, по-силни от всякога.

71-годишният Майкъл Дъглас съживява романтиката със... ски!

71-годишният Майкъл Дъглас съживява романтиката със... ски!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay