Господарката на Tank

Каролин е любимката на модните блогъри

Тя се казва Каролин Иса и притежава две неща: модно списание и уникален стил. Собственичката на Tank Magazine е известна с усета си за мода, впечатляващата си визия и умението да съчетае обикновени дрехи в екстравагантен аутфит.

Завършила е бизнес специалност във Филаделфия, след което се е преместила в Сан Франциско, за да работи като консултант по стратегически мениджмънт с модни търговци на дребно. Професионалното ѝ развитие продължава в Азия, докато не се установи в една от модните столици, Лондон, заедно с търговец от Англия. Тогава среща настоящия си бизнес партньор, Масуд Голсорхи, с когото започват издаването на Tank Magazine. И до днес тя е моден редактор и собственик на популярното британско списание.

Работата ѝ е свързана с пътувания по целия свят, но има три места, които обожава: Сингапур, заради храната, Пекин, заради забележителностите и Монреал, заради семейството ѝ. Макар и с напрегнато ежедневие, Каролин все пак намира време, през което да се отдаде на кратка почивка и разтоварване. Изпитана класика за това са хубавите книги и филми. Любимото ѝ произведение е "Майстора и Маргарита", а лентата, която най-силно лежи на сърцето ѝ, е "In the Mood for Love".

Каролин Иса е любимката на модните блогъри. Тя притежава неподражаем стил - едновременно изчистен и абстрактен. Умее да превърне на пръв поглед скучни дрехи в истински модни находки. Усещането ѝ за красивото е винаги безпогрешно.

Макар и сама да е модна икона, собственичката на Tank Magazine също си има любима такава. Сама признава, че изборът ѝ е клише - Одри Хепбърн. Но британската актриса, спечелила Оскар още на 24 години, със сигурност се нарежда сред забележителните жени, които са в състояние да се превърнат във вдъхновение за други.

"Колкото по-високи са токчетата, толкова по-добре", казва Каролин Иса. И допълва, че обувките са нейната слабост. Наистина, сред многобройните ѝ снимки в мрежата, е почти невъзможно да се попадне на фотография, в която модната редакторка не е поне няколко сантиметра над земята.

Каролин Иса впечатлява със своята индивидуалност. Трудно някой би успял да имитира стила ѝ, защото не е достатъчно да облечеш просто някакви си дрехи, без значение дали са модерни или не. Тайната е да го направиш с усет и, колкото и тривиално да звучи, любов. Защото модата е изкуство. А собственичката на Tank Magazine е напълно наясно с това.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay