5 продукта, от които се нуждаете, ако ще имате сватба през лятото

5 продукта, от които се нуждаете, ако ще имате сватба през лятото

Има много неща, които трябва да се вземат предвид при сключване на брак: избор на подходяща прическа, разпределяне на разходите, подбиране на перфектното място и още много други неща. Но ако вашата сватба ще бъде през лятото, тоест ще бъде горещо, трябва да обмислите някои неща, свързани с грима. 

Ако ще се омъжвате през летните месеци, вероятно ще бъде изключително горещо. Затова трябва гримът ви да бъде съобразен с това и кожата ви да бъде много матирана. Ето 5 продукта, които е добре да използвате:

1. Изберете силно хидратиращ продукт

Овлажняването на кожата е изключително важно и повечето хора си мислят, че повече е по-добре. Това е така, но не и когато става дума за сватбения ви ден. Изберете серум, който хидратира добре кожата, но не оставя дебел мазен слой върху нея. Трябва ви силно хидратиращ продукт с лека формула. 

2. Изполвайте матиращ фон дьо тен 

Изборът на правилния фон дьо тен е ключът към перфектен сватбен грим. Важно е да изберете матиращ фон дьо тен, тъй като лицето ви ще се поти и ще започнете да лъщите, ако сте с обикновен фон дьо тен. Дори да имате по-суха кожа, добре е да изберете такъв фон дьо тен за големия ден. 

3. Матираща основа

Основата за грим е също толкова важна, колкото самия фон дьо тен. Тя е от съществено значение за избягване на лъщенето. Задължително използайте матираща основа. 

4. Матиращи листчета

Матиращите листчета за лице са нещо, което задължително трябва да имате в дамската чанта. Само за секунда гримът ви изглежда като нов. 

5. Подсушете потта

Ако започнете да се потите още докато се приготвяте, вземете сешоара и подсушете лицето си със студената струя. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay