Да си непорочен е модерно. Но дали е тенденция?

Да си девствена е на мода

Да си непорочен е модерно. Но дали е тенденция?

Между 2006 и 2010 г. 27% от момичетата на възраст между 15 и 24 години не са имали никакъв сексуален контакт в живота си, показва скорошно проучване на американски учени.

 

Експерти от Центъра за контрол и превенция на заболяванията и Националния център по медицинска статистика изчислиха, че 27% от момичетата до 24 години са избрали друга форма на сексуална активност спрямо 22% през период между 1998 и 2002 г. Резултатите сочат, че 89% от жените предпочитат оралния секс.

 

Жените между 35 и 44 години е по-вероятно да са имали поне веднъж в живота си хомосексуална връзка в сравнение с момичетата от други възрастови групи, а хомосексуалните отношения са най-често срещани при жените с висше образование.

 

Експертите смятат, че все повече представителки на нежния пол искат да запазят девствеността си до първата брачна нощ, за да съхранят семейните ценности.

 

Данните показват, че има тенденция подрастващите да избягват необмислени сексуални контакти, както и да вярват в семейните и религиозни ценности, а целият свят ги вини в развратна младост?!

 

В днешно време е модерно да запазиш невинността си, така че сега можете да прочете тази статия на дъщеря си...

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay