Тест: Какъв сладолед е вашият характер?

Проверете сами: дали сте "върхът на сладоледа", или в живота има и неща, които лесно могат да ви разтопят?

Тест: Какъв сладолед е вашият характер?

Все още има какво да се желае от температурите навън, но пък вече определено му се вижда краят на лошото време. "Всички ще ходиме по къси ръкави", както пееха Ъпсурт в едно старо парче, само че ви предлагаме да не "подаряваме гребени на Слави", а да подарим сами на себе си сладоледа, за който копнеехме цяла зима. Но не можехме да си го позволим от съображения, свързани с гърлото.

Затворете очи и си представете най-любимия студен вкус, който се топи в устата ви. Какъв е той? Кой от следните видове сладоледи ви кара да произнасяте най-замечтано звука "М-м-м"? Отговорът на този въпрос може да каже доста интересни неща и относно характера ви.

Проверете сами: дали сте "върхът на сладоледа", или в живота има и неща, които лесно могат да ви разтопят?

Ванилия 
Макар и ванилията да е твърде семпла съставка за сладолед, влюбените в нея са импулсивни, интересни личности, склонни да поемат какви ли не рискове и предизвикателни пътища. Те очакват много както от себе си, така и от живота. Всячески се опитват да си го вземат. Много са експресивни, но и ревностно пазят тайните си, държат на личното си пространство. Въпреки авантюризма си, ваниловите момичета се чувстват най-комфортно сред роднини и дългогодишни приятели.

Шоколад 
Дамите, които го предпочитат, са известни с неповторимия си изискан сексапил. Предходният тип също могат да бъдат неустоимо секси, но по един по-сладникав или фриволен начин. Докато "шоколадките" са сдържани, излъчват гордо достойнство и въпреки това тялото им крещи, че под повърхността се крият подлудяващи тайни. Освен това, говорим за подчертано артистични и драматични личности. Може да не е лесно да се справи човек с тях, но пък със сигурност е адски интересно!

Ягоди и други горски плодове 
Харесват се от впечатляващо нежни жени. В повечето случаи дори срамежливи, но все пак държат на собствените си предпочитания и не се ръководят от чуждото мнение. В любовта "ягодките" са изключително отдадени, верни и емоционални. Възможно е обаче да имат нужда от усъвършенстване в областта на самооценката и отхвърлянето на задръжките в леглото. Околните лесно могат да ги накарат да се чувстват виновни и понякога се възползват от това без никакво право.

Тест: Какъв сладолед е вашият характер?
Банан, пъпеш и цитрусови плодове 
Ако те ви харесват най-много, трябва да знаете, че вие сте или перфектната съпруга, или перфектното детенце в дома! Изключително лесно е човек да се разбере с вас, винаги сте в добро настроение и готови да се съобразите с настроението на околните. Много сте амбициозни, но не по начина, според който бихте избутали всеки от пътя си. Напротив, вие сте щедри, честни и лишени от завист. Всичко това понякога ви пречи да забелязвате съмнителните намерения на останалите, но вие сте достатъчно ценен човек, така че не опитвайте да се промените!

Комбинации от ванилия, шоколад, бисквитки, ядки, карамел, йогурт и т.н. 
Тези "пищни" сладоледи са предпочитани от хората с голямо самочувствие (вероятно с покритие) и големи цели. Те са собствения си най-добър приятел, най-върховен бог. Не, че не се интересуват от другите, но никога не биха позволили чуждото мнение и чуждите желания да ръководят живота им. А това е живот, изпълнен с динамика, с бушуващи, но поставяни под контрол емоции и амбиции, които ще бъдат стриктно следвани и реализирани.

Сладоледи тип "ледена близалка" 
Както можете да се досетите, този вид допада на вдетинените натури. С целия чар, но и цялата несериозност, които произтичат от това вдетиняване. Прекрасни са за купон, могат да вдигнат настроението на цялата компания със забавните си шеги, но трудно може да се разчита на тях в истински важните житейски ситуации. 

Ако този материал ви се е сторил забавен и искате да ви развличаме с още такива, присъединете се към страницата на Jenite.bg във фейсбук!

45 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



12
Не е посочен 02.04.2013|11:00
Аз обичам от много сладоледи по малко да си опитам. Не мога да кажа, че имам някакви огромни любимци сред вкусовете.
11
Не е посочен 01.04.2013|19:46
Аз обичам само Йогурт и ванилия! :)
10
Не е посочен 01.04.2013|12:58
И с мен. Тотална измислица.
9
Не е посочен 29.03.2013|18:52
Пхахахаххах, пълна глупост! Това описание няма нищо общо с мен!
8
Не е посочен 29.03.2013|15:14
обожавам сладолед банан или пъпеш,но не и цитрусови плодове,но определението дадено за тези сладоледи почти е за мен :)) уникално изследване
7
Не е посочен 29.03.2013|14:59
ххаха така си е .
6
Не е посочен 29.03.2013|14:45
Сладоледите тип "Ледена близалка" са много готини, тъй като най-често са семпли и не много сладки, нискокалорични.
5
Не е посочен 29.03.2013|14:45
много обичам ваниловото и този път уцелиха от към анализ,всичко е вярно за мен от написаното
4
Не е посочен 29.03.2013|09:59
Ванилията и шоколадът са сладоледите, които най - много харесвам, но не мисля, че по това може да се определи характера.
3
Не е посочен 28.03.2013|16:15
Ей, страшно свежи и забавни сладоледени профили, които не знам до колко отговарят на истината, иначе моя любим сладолед е шоколадовия.
2
Не е посочен 28.03.2013|13:20
хаха и аз съм на това мнение. Също си падам по баноновите и цитрусовите вкусове, дори много често вече през лятото си правя нещо като сладолед-сорбе от замразен банан с малко лимонов сол и кокосови стърготини/мляко.
1
Не е посочен 28.03.2013|12:43
"Банан, пъпеш и цитрусови плодове Ако те ви харесват най-много, трябва да знаете, че вие сте или перфектната съпруга, или перфектното детенце в дома! Изключително лесно е човек да се разбере с вас, винаги сте в добро настроение и готови да се съобразите с настроението на околните. Много сте амбициозни, но не по начина, според който бихте избутали всеки от пътя си. Напротив, вие сте щедри, честни и лишени от завист. Всичко това понякога ви пречи да забелязвате съмнителните намерения на останалите, но вие сте достатъчно ценен човек, така че не опитвайте да се промените!" - ейц, ейц, да това съм аз! това е по-точно и от хороскопа )))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay