8 мисли, които минават през главата на всеки бъдещ татко

Вижте какво си мислят мъжете в този емоционален момент

8 мисли, които минават през главата на всеки бъдещ татко

Моментът, в който един мъж осъзнае, че ще става баща е много емоционален и запомнящ се. Тогава през мъжкото съзнание минават хиляди мисли, но има някои, които са общи за всички бъдещи татковци. Вижте кои са те:

1. "Ще ставам татко!!!"

Когато един мъж разбере, че ще бъде баща, еуфорията е неописуема. Той е изпълнен с ентусиазъм и вече е една идея по-горд. След моментът на еуфория обаче настъпва огромна паника. След това еуфорията се връща и общо взето тези чувства не спират да се редуват.

2. "От сега нататък съм отговорен за друго човешко същество"

В този момент мъжът осъзнава какво наистина се случва. Разбира, че от този момент до края на живота си ще бъде отговорен за нечий живот. Не е като да гледаш детето на сестра си за една нощ. Той осъзнава колко трудно ще бъде и че ще трябва освен да запази това същество живо, да го възпита и да го прави щастливо.

3. "Това ще бъде невероятно приключение"

Мъжете веднага започват да мислят какво ще бъде занапред. Започват да си представят как ще карат колело заедно, как ще го водят на риба и т.н. После започват да се чудят колко време ще мине, преди бебето да може да прави всички тези готини неща.

4. "Ще бъде забавно"

Повечето родители биха казали, че е ужасно изтощително както физически, така и емоционално, но мъжете не искат да приемат този факт и не спират да си повтарят, че ще бъде много забавно.

5. "Дали ще бъда от тези родители, които са обсебени от децата си?"

Това е един много реален и основателен страх за мъжете. И е основателен...

6. "Как ще кажа на всички?"

Няма правила, когато става въпрос за съобщаване на бременност. Дали трябва да кажете на всеки по отделно? Какви думи да използвате? Какъв е правилния начин?

7. "Ами ако нещо се случи на бебето?"

Мъжете започват наистина да се притесняват. Дори да не си го признават, те са доста по-притеснителни от нас и когато нещо се случи, изпадат в паника.

8. "Чудя се кога точно се е получило бебето?"

Те започват да връщат времето назад и да мислят точно при кой сексуален акт се е получило бебето.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay