Приложение ни измъква от досадниците

"Чудо" за смартфони ни спасява от неприятни любовни срещи

Приложение ни измъква от досадниците

При първа среща с непознат или мъж, когото сме виждали едва няколко пъти, често подготвяме "авариен изход". Молим приятел да ни измъкне с телефонно обаждане, ако срещата не върви особено добре. Сценариите са сходни - болен роднина, спешно повикване от службата, пострадал домашен любимец.

Ново приложение за айфони обаче ще отнеме от близките ни задачата да измислят сюжети и сценарии, с които да ни се притичват на помощ в търсенето на подходящия.

"Чудото" се казва "The Bad Date Rescue" и е по идея на сайта за запознанства eHarmony. Софтуерът извиква фалшиво повикване на телефона и ни дава ни прекрасен повод да прекъснем рандевуто.

Хората, изтеглили безплатното приложение, могат да изберат телефон от указателя си, който уж им позвънява. Точното време на повикването също може да бъде планирано.

На екрана се появяват и указания какви варианти за оправдание да изберем - теч в апартамента, забелязан от бдителен съсед, майка ни, която се обажда, за да каже, че сестра ни е родила, или заръка на шефа, който се нуждае незабавно от нас.

Приложението дава възможност за внезапно отстъпление, без да се нараняват чувствата и достойнството на другия. Без излишни драми.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 12.07.2012|17:15
Чувството и достойнството на другия, така или иначе ще бъдат наранени, когато се стигне до отказа от втора среща, така че по-добре човек да го направи о време.
4
Не е посочен 12.07.2012|16:39
Онези, които още ходят по срещи и търсят половинката си в живота, ще усетя ползите от това приложение. Интересно ми е дали ще се заплаща?
3
Не е посочен 12.07.2012|16:38
Честно казано това приложение никак не е лошо като идея. Тъкмо хората няма да мислят идеи за отърваване от кофти срещи.
2
Не е посочен 12.07.2012|16:36
Само се чудят какво да измислят. Не мога да повярвам че компанията Епъл се е съгласила да пусне такова приложение.
1
Не е посочен 12.07.2012|15:32
Много добро приложение е това; даже бих казала едно от малкото, които наистина имат смисъл и са полезни за нещо.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay