Дневен хороскоп за неделя, 1 юни 2014

Дали днес ви очаква нещо вълнуващо?

Дневен хороскоп за неделя, 1 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят е чудесен за излежаване и размишляване. Имате важно решение за взимане? Сега е моментът!

Телец
Дали не сте забравили важна дата, свързана с ваш близък? Опитайте да се реванширате, защото в противен случай това ще бъде началото на дълга вражда.

Близнаци
За вас денят няма да е почивен. Нито месецът като цяло! Опитайте се да пестите своите сили, защото ще са ви необходими.

Рак
Огледайте се и помислете дали някой от приятелите ви не се опитва да ви направи мръсно. Що се отнася до работата ви, всичко върви по план.

Лъв
Оставете за малко егото си настрана. Само така ще можете да разберете какви проблеми имат околните. И дори да им помогнете!

Дева
Перфекционистите сте и това за никого не е тайна. Ала не се опитвайте да прехвърлите своите мании върху останалите. Всеки има право да живее по своите собствени правила.

Везни
Балансът между работата и личния ви живот е от съществено значение. Не губете мотивацията си да го поддържате!

Скорпион
Имате нужда от малко почивка, и то веднага. Планирайте пътуване в последния момент и ще усетите отново щастието от живота. Иначе ще бъдете напрегнати през целия месец.

Стрелец
Имате проблеми с парите напоследък. Днес обаче всичко ще си дойде на мястото - изненадващо плащане ще оправи настроението ви.

Козирог
Обадете се на близките си, даже се вижте, ако е възможно. Напоследък сте загубили контакт с тях, а днес е добър ден да се поправите. 

Водолей
Възможно е да сте изморени, ала днес всички ще искат нещо от вас. Бъдете отзивчиви, защото скоро и вие ще се нуждаете от чужда помощ.

Риби
Отделете време за себе си - почетете, слушайте музика, хапнете нещо любимо. Именно заради тези момент животът е толкова приятен, не ги пропускайте, залисани в ангажиментите си!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay