Дневен хороскоп за петък, 27 февруари 2015

Днес е последният работен ден преди голямата почивка...

Дневен хороскоп за петък, 27 февруари 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп и в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес е време за разплата. Ще ви бъде предоставена възможност, която чакате с нетърпение от много време. Най-накрая ще можете да изясните отношенията си с човек, който ви дължи не само извинение, но и услуга.

Телец
Прахосвате времето си със занимания, които не само че са напълно безполезни, а и ще отнемат целия ви ден. Вместо да губите времето си, оползотворете деня с нещо креативно и полезно.

Близнаци
Отношенията ви с любимия човек постенно охладняват. Вече не чувствате онази тръпка, която усещахте в началото. Изяснете пред себе си какво очаквате от бъдещето, за да знаете какви действия да предприемете относно връзката си.

Рак
Обичате да бъдете обгрижвани, но днес вие ще бъдете човекът, от чиито грижи някой има нужда. Ваш близък човек се нуждае от помощта ви - не го предавайте!

Лъв
Не ви е никак лесно да се приспособите към нова сфера от живота си. Всяко начало е трудно - бъдете търпеливи, упорити и постоянни и няма как нещата да не се подредят!

Дева
Тревожите се за здравословното състояние на ваш приятел, който отказва да потърси лекарска помощ. Използвайте умението си да убеждавате, за да му помогнете. Не се отказвайте, дори в началото да отхвърли помощта ви.

Везни
Омагьосаният кръг, в който се намирате от известно време насам, най-накрая ще ви предложи дългоочаквания изход. Бъдете нащрек, за да не пропуснете точния момент!

Скорпион
Насладете се пълноценно на днешния петък. Дългата почивка, която се задава, за вас ще се превърне по-скоро в работна четиридневка, от която няма измъкване.

Стрелец
Днес най-накрая ще се освободите от всички негативни мисли, които ангажират ума ви напоследък. За да се случи това, ще получите неочаквана подкрепа от човек, чиято помощ най-малко очаквате.

Козирог
През целия ден ще изпитвате чувство на тревожност. Безпокоите се за всичко - дори за неща, които не представляват опасност в този момент. Освободете се от напрежението - то е ваш най-голям враг!

Водолей
В очакване на предстоящата дълга почивка кроите какви ли не планове за вълнуващи преживявания. Няма как всички те да се осъществят, затова се спрете само на онези, които действително има шанс да предприемете.

Риби
Лежерен ден, завършващ с романтична вечер с любимия човек. Радвайте се на малките на пръв поглед неща от живота. Не приемайте за даденост любовта, която партньорът ви изпитва към вас.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay