Дневен хороскоп за сряда, 23 юли 2014

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 23 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, стамете част от Jenite.bg във Facebook

Овен
Добър ден е да намерите неконвенционално приложение на непотребните вещи. Трябва да можете да правите добри сделки, особено ако сте инвестирали пари.  

Телец
Разполагате с прекалено много информация, която ще затрудни мисловните ви процеси. Това може обаче да означава, че бихте могли да бъдете полезни на околните.

Близнаци
Изглеждате по-добре от всякога днес. Добро време за вас е да привлечете нова половинка или да направите печеливш ход в кариерата си. Хората не искат да ви помогнат, но вие все ще намерите начин да ги спечелите на своя страна.  

Рак
Изглежда, че никой не командва днес. Затова се възползвайте и покажете на хората какво можете. Открийте някого, на когото да помогнете в работа, за да изпъкнете за своя лична изгода.

Лъв 
Контактувате с хората по нов и вълнуващ начин и със сигурност ще промените отношението на околните към себе си. Ще откриете енергия за нови познанства и полезни приятелства.

Дева
Днес имате доста успешен ден. Нещо голямо се задава на хоризонта. Дори да ви се струва трудно, не се отказвайте.  

Везни
Трябва да говорите от сърце днес. Това е по-лесно, отколкото смятате. Чудесната ви социална енергия ще ви помогне да бъдете близки с околните и да ги предразположите.

Скорпион
Показвате трудния си характер. Не е добра идея да поемата рискове днес. Със сигурност можете да се провалите много лесно. Не се напрягайте, а се отпуснете - всичко ще се нареди.  

Стрелец
Имате много ангажименти днес. Ще откриете, че много по-лесно се върши работа, когато няма кой да ви досажда. Затова останете насаме и действайте.

Козирог
Продължавайте да бъдете все така чаровни днес, но внимавайте да не засегнете достойнството на някого. Само с дипломация ще постигнете целите си.

Водолей
Можете да се натъкнете на какви ли не проблеми днес. Ще се справите и ще станете още по-силни. Удивителната ви карма ви помага да постигате успехи.  

Риби
Предстои ви ново начало, от което животът ви напълно ще се промени. Най-сетне ще намерите удовлетворение и ще се почувствате оценени.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay