Дневен хороскоп за сряда, 29 октомври 2014

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за сряда, 29 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Напоследък се държите доста зле с половинката си. Наясно ли сте с чувствата си? Не сте ли твърде големи егоисти? Замислете се над тези въпроси, защото в противен случай ще съсипете една многообещаваща връзка.

Телец
Денят се очертава доста напрегнат. Ще имате среща и събеседникът ви ще ви изкара от равновесие. В крайна сметка обаче сте достатъчно опитни и умни, за да излезете от ситуацията с финес!

Близнаци
Сигурно усещате, че животът ви не върви в желаната посока. Сега е моментът, в който трябва да предприемете някаква промяна. Дори да ви се струва, че има шанс положението да се оправи само, грешите.

Рак
Сякаш всички проблеми са се струпали тъкмо на вашата глава. Бихте избягали със спринт, ако имаше начин. Опитайте се да бъдете рационални, подредете приоритетите си и започнете да търсите решения. И без това друго не ви остава.

Лъв
Чувствате, че сте изправени пред житейски кръстопът. Доста е трудно да вземете решение, но ще се наложи да го направите възможно най-скоро. Звездите се благосклонни към вас, затова смело поемете риск.

Дева
Любовта в момента осмисля дните ви. Днес е чудесен ден да кажете на половинката си какво изпитвате, ако не сте го сторили досега. В случай че сте необвързани, очаквайте скоро да срещнете доста специален човек.

Везни
Ако имаше начин, звездите щяха да облекчат проблемите ви в работа. Лошото е, че в настъпилия период трябва сами да се справите с тях, защото само така ще станете уверени и ще се сдобиете с безценен опит. Дерзайте, само това ви остава!

Скорпион
Имате толкова много енергия, че денят ще мине неусетно. Вечерта може би ви предстоят вълнуващи преживявания с половинката - романтично излизане или еротично вълшебство... Не си пропилявайте времето, а се отдайте на любимия човек!

Стрелец
Ужасно трудно ви е да балансирате между професионалните си ангажименти и грижите за семейството. Все някак си обаче ще трябва да се справите, затова още днес измислете план за действие. Разпределете времето си правилно, за да бъдете щастливи.

Козирог
Днес няма да имате достатъчно време за взмане на решения. Притиснати от обстоятелствата, ще направите грешен избор. Имайте предвид обаче, че тази грешка ще повлече цяла вълна от неприятности. Ако успеете да се справите с тях, ще станете силни и уверени.

Водолей
Струва ви се, че приятелите ви са се отдръпнали от вас. Днес ще разберете обаче, че всъщност вие сте били по-студени от обикновено, защото напоследък се преуморявате и просто нямате енергия за пълноценно общуване. Един уикенд в планината ще оправи ситуацията!

Риби
Днес всичко ще ви отегчава, дразни или товари. Вината обаче не е във вас - просто околните сякаш са оперирани от чувство за такт и мярка. Най-добре е да останете насаме със себе си. Само така ще бъдете спокойни през целия ден. В противен случай ще станете част от неприятни пререкания.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay