Дневен хороскоп за четвъртък, 14 май 2015

Какво предстои?

Дневен хороскоп за четвъртък, 14 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
На теория можете да се справите с всяка задача, която си поставите. На практика обаче това невинаги е възможно. Заемате се с твърде много неща едновременно, а това е товар, който малко хора могат да понесат.

Телец
Крайно време е да започнете да обръщате повече внимание на себе си. Твърде ангажирани сте с чуждите проблеми и не ви остава време да се съсредоточите върху своя личен живот. Променете това.

Близнаци
Сутрешните часове на деня ще бъдат много напрегнати за вас. Сътресение в отношенията с близък за вас човек ще ви изтощи до краен предел. Намерете нещо, с което да се разсеете, за да не мислите за проблема.

Рак
Чувствате се удовлетворени от връзката си и от етапа, в който се намирате в момента заедно с половинката си. Не ви напуска обаче усещането, че нещо липсва. Не знаете какво е то, но не можете да се отървете от това чувство.

Лъв
Играете си с чувствата на човек, който съвсем не е безразличен към вас. Това, че вие не изпитвате нищо, не означава, че и той се чувства по същия начин. Зачитайте и уважавайте емоциите на другите хора.

Дева
Грабите от живота с пълни шепи, а алчността ви започва да прескача всякакви граници. Вярно е, че в живота трябва да взимаш това, което искаш, но само ако с поведението си не нараняваш другиго или не отнемаш нечий друг шанс за по-добро бъдеще.

Везни
Денят е спокоен и не носи никакви по-специални събития. Ежедневните емоции и всекидневните грижи са единственото, което ви се случва днес.

Скорпион
Неистово желаете да се срещнете с човек, за когото не знаете почти нищо. Той обаче е влязъл под кожата ви и не можете да го изгоните от ума си. Внимавайте - не всеки заслужава искреното ви доверие.

Стрелец
Телефонно обаждане предизвиква любопитството и интереса ви. То ще се окаже от голямо значение за професионалното ви развитие, макар още да не виждате ясно как точно.

Козирог
Изпитвате умиление и истинска обич към хората от своето обкръжение. Днес те ще ви дадат повод да оцените още веднъж какви прекрасни хора имате в живота си. 

Водолей
Имате склонност да бъдете егоистично настроени, което не е непременно лошо. В живота човек трябва да мисли на първо място за себе си. Ключът се крие в това, че не трябва да мислите единствено за себе си.

Риби
Настроени сте празнично - предстои важно събитие в семейството, което заема изцяло мислите ви. Не се разсейвайте - имате страшно много работа, която трябва да бъде свършена преди това.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay