Дневен хороскоп за четвъртък, 28 май 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 28 май 2020г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен 

Днес ще получите напълно заслужена похвала. Продължавайте да се борите за още по-големи постижения. Това трябва да ви стимулира да продължавате в същия дух.

Телец

Може да претърпите няколко провала през деня, но трябва да се стегнете, защото имате много задачи, които трябва да свършите в най-кратък срок. Инвестирайте време и енергия.

Близнаци

Днес сте изключително емоционални. Това може да е или ужасно или страхотно за вас. Добрата новина е, че нещата ще се нормализират много скоро.

Рак

Изненадайте себе си и околните като захвърлите всичко и отдадете днешния ден на забавления. Вечерта също, разбира се, малко песни и танци няма да навредят на никого.

Лъв

Днес ще ви се случи нещо хубаво. Може да е крачка напред в кариерата ви, може да е просто забавно преживяване или нов човек ще влезе в живота ви. Каквото и да е, насладете му се.

Дева

Някой неочаквано ще започне да се опитва да ви саботира. Лошото е, че ви се налага да прекарвате много време с този човек, но поне така ще можете да го наблюдавате постоянно.

Везни

Нещата за вас ще се променят драматично съвсем скоро. Стойте настрана и наблюдавайте от далече днес. Дръжте ума си ангажиран постоянно.

Скорпион

Днес е един от онези дни, в които всичко минава много лесно и всичко върви добре. Ориентирани сте в добра посока и правите всичко с лекота. Наслаждавайте се на тези дни!

Стрелец

Не е нужно да бъдете шеф или родител на някого, за да го накарате да върши работата си, особено когато това засяга и вас. Може да ви е нужно нечие одобрение преди да го направите.

Козирог

Вашата културна страна доминира днес. Отидете на някакво културно събитие- театър, изложба, опера, концерт. Не се случва често да сте в подобно настроение.

Водолей

Вие сте важна част от екипа днес, без значение какво се случва. Уверете се, че гласът ви се чува и че всички са удовлетворени от работата. Ще имате ползотворен ден.

Риби 

Днес ще имате малко неприятности. Ще се сблъскате с ограничения, които не са ви познати и не са ви били налагани да сега. Не бива да се тревожите за това, ще се справите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay