Дневен хороскоп за четвъртък, 29 ноември 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 29 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще ви се случат някои много вълнуващи неща, които ще ви помогнат да си направите планове за бъдещето. Споделете на приятелите си какво ви се случва и им дайте възможност и те да споделят нещо с вас.

Телец

Отново ще се сближите с колега или член на семейството, който напоследък е бил доста дистанциран от вас. Отношенията ви ще се нормализират бързо и всичко ще бъде както преди.

Близнаци

Стремете се към нещо по-голямо и по-добро, знаете, че го заслужавате. Вашата енергия ще ви помогне да преследвате целите си по възможно най-здравословния начин и ще постигнете големи успехи.

Рак

Днес ще забележите, че приятелите и семейството ви се нуждаят спешно от помощта ви. Те може да имат нужда от различна помощ- от морална подкрепа до истинска физическа помощ.

Лъв

Трябва да предупредите приятелите си да бъдат по-внимателни днес, въпреки че не можете да им дадете основателна причина за това, просто имате някакво усещане. Лошото предчувствие скоро ще изчезне.

Дева

Днес ще се чувствате малко по-безгрижни и тихи от обикновено, но не е задължително това да е нещо лошо. Просто в момента нямате прилив на енергия, но това е временно състояние.

Везни

Можете да се справите с почти всичко днес. Имате нужните умения и никой не може да застане на пътя ви. Моментът е подходящ да се справите с нещо, което ви се струва невъзможно и малко вероятно.

Скорпион

Имате достатъчно положителна енергия както за целия ден, така и за цялата нощ, без значение какво правите. Ще имате голяма психическа и физическа активност и ще се представите добре във всяка ситуация.

Стрелец

Днес сте много по-изморени от обикновено и ще ви бъде трудно да изпълнявате ежедневните си задължения. Ще послужите за вдъхновение на някого, което е страхотна новина.

Козирог

Отношенията ви с колега или член на семейството ще минат на следващо ниво. Моментът е подходящ да изчакате и да се вгледате в нещата по-внимателно. Енергията ви е подходяща да подобрите живота си като цяло.

Водолей

Не можете да предскажете какво ще се случи, преди да опитате и да допуснете грешки многократно. Грешките не означават провал, това е естественият път към успеха. Неизбежни са.

Риби 

Нищо не може да ви изненада днес. Ще видите както положителните, така и негативните резултати от действията си. Важно е да споделите всичко, което ви тормози по някакъв начин.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay