Перфектната рокля за първа среща с Принца

Ето какво да облечете, ако наистина искате да впечатлите своя възлюбен

Перфектната рокля за първа среща с Принца

Първото впечатление е особено важно, когато се запознавате с някого. Ако става дума за романтична среща с мъж, е задължително да направите всичко по силите си, за да пожелае отново да ви види.

Лесно е да завъртите ума на някого - само трябва да бъдете учтиви, забавни и добре облечени! И тъй като за постигането на първите две цели няма как да ви помогнем, ще ви подскажем само на какъв тоалет бихте могли да се спрете.

Много е важно да знаете предварително къде ще се проведе първата ви среща. Така ще можете да прецените дали е наложително да бъдете официално облечени, или бихте изглеждали странно на фона на другите присъстващи.

През лятото най-добре е да се спрете на рокля - подобно решение гарантира, че ще се чувствате едновременно комфортно и секси. Комбинирайте женствения тоалет с правилните аксесоари, за да блеснете, където и да ви заведе вашият потенциален възлюбен.

Рокля за принцеси
Ако се спрете на тоалет с дантела или тюл, който да прилича на показаните горе рокли, ще заприличате на истинска принцеса! Тези материи обгръщат нежно силуета и създават романтична визия, която би представлявала интерес за всеки принц, бил той и без бял кон. 

Цветна експлозия
Може да изберете рокля в ярък цвят, за да приковете вниманието към себе си. Подобно решение би подсказало на околните, че сте жена, която знае какво иска и как да го постигне.

Перфектната рокля за първа среща с Принца

Смелият тоалет привлича истинските мъже, които не се страхуват от предизвикателствата. 

Перфектната рокля за първа среща с Принца

Нежна като цвете
Роклята с флорални мотиви подчертава вашата нежност и ви кара да изглеждате невинни и безгрижни. Спрете се на такъв вариант, ако искате да очаровате мъж, който търси беззащитна половинка, която да закриля. 

Перфектната рокля за първа среща с Принца

Феерия в бяло
Този цвят е доста подходящ за летния сезон. Облечете ли рокля в бяло, ще изглеждате като прекрасно видение. В случай че се осмелите тоалетът ви да бъде до земята, със сигурност ще впечатлите човека, с когото имате среща.

Перфектната рокля за първа среща с Принца

Семпла, но елегантна
Подобна рокля ще постави акцентът върху личността ви. Изберете тоалет в тъмен цвят без излишни акценти, ако сте уверени в уменията си да омагьосвате мъжете с поведението си.

Перфектната рокля за първа среща с Принца

Ако искате все пак да издадете частица от щурия си характер, изберете цветни или масивни аксесоари, които да бъдат акцент във вашата визия.

Перфектната рокля за първа среща с Принца

За още полезни съвети станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay