Шик модни комбинации за перфектна визия

Шик модни комбинации за перфектна визия

Ако се чудите какво да облечете или как да комбинирате дрехите с обувките и аксесоарите си, значи сте на правилното място, за да получите малко вдъхновение. Независимо от фигурата и времето навън, важното е да се чувствате добре в дрехите си.

Ако искате да изглеждате елегантни, но предпочитате тъмните цветове, съчетайте широк летен панталон с изчистен топ. Сложете висок ток, очила и малка чантичка, за да бъдете още по-представителни. Шик модни комбинации за перфектна визия

За вечеря с приятели изберете нещо по-непретенциозно като добрите стари дънки, които са фаворит на повечето от нас. Комбинирайте денима с кафяво, стои страхотно и изпъква добре, а за топ се доверете на дреха в по-светъл цвят като бяло, бежово, бебешко синьо и розово.

Шик модни комбинации за перфектна визия

За разходка в града изберете нещо удобно като късите панталони. Допълнете тоалета си с потник или тениска, а отгоре наметнете сако, тънка жилетка или риза с цветен летен десен. Ако искате да сте по-елегантни сложете висок ток в цвят, който изпъква като червено или жълто, а ако ви предстои много ходене се спрете на равни обувки. 

Шик модни комбинации за перфектна визия

Развихрете стила си и се забавлявайте, така винаги ще изглежадате страхотно!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay