7 стайлинг трика, които не можете да пропуснете това лято

7 стайлинг трика, които не можете да пропуснете това лято
Pexels

Пригответе се да привлечете вниманието с тези модни съвети, които ще ви накарат да изглеждате на върха, без изобщо да се налага да ходите на фитнес. Независимо дали сте дребна или с извивки, тези съвети ще ви помогнат да създадете своя идеален силует.

От вертикални плисета до панталони с висока талия и едноцветни тоалети, тези модни трикове ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин. Така че, пригответе се да повишите самочувствието си с тези летни модни съвети!

Как да удължите или скъсите тоалета си

За да оформите фигурата си, помислете за монохромен цвят с остри токчета и вертикални плисета. Като използвате правилото за пропорция 1/3 — 2/3, намерете дълга вертикално плисирана пола и пъхнете в нея блуза от същия цвят. Заедно с токчетата, това ще привлече погледа надолу и ще ви направи да изглеждате по-високи и стройни.

Ако искате да "скъсите" тялото си визуално, сменете цвета на блузата. Също така сменете острите токчета с чифт обувки със заоблени пръсти. Това ще разчупи вертикалната линия на тялото ви, създавайки илюзията, че сте по-ниски, отколкото сте.

Как да съчетаете 7/8 панталони с обувки

Има няколко прости правила за тези панталони, като например винаги да избирате високи ботуши, така че да не се вижда кожа, вместо по-ниски боти до глезена. Това ще ви помогне визуално да издължите краката си. Можете също така да изберете неутрален чифт сандали или ниски обувки, които привличат погледа надолу.

Как да носите бели дънки

Комбинирането на вашите бели дънки или панталони с ярки цветове е идеално за лятото, като например с нюд обувки и горна част в светъл цвят. Това ще създаде облекло, което изглежда добрен и изтънчено, поради своята простота.

Ако предпочитате да комбинирате белите си дънки с по-тъмни цветове, тогава балансирайте тоалета, като изберете черни обувки и черен колан, заедно с тъмна тениска. Винаги можете да балансирате черното със сако в неутрален цвят.

Как да изглеждаме по-високи и по-стройни

Много по-добре е да пъхнете тениската си в панталоните с висока талия, отколкото тя да виси надолу и да разрязва тялото ви на две, карайки ви да изглеждате по-ниски. Вместо това изберете дълги панталони с прибрана или вталена тениска, съчетани с чифт остри обувки, за да изглеждате по-стройни.

Как да издължите краката си визуално

От съществено значение е да носите панталон, с който глезените ви да са покрити. Всичко над глезена ще отреже краката ви, правейки ги да изглеждат по-къси, отколкото са в действителност. Съчетайте панталона си с остра обувка, която също ще издължи още повече краката ви и ще ви накара да изглеждате по-високи.

Как да се обличаме при подут корем

С това облекло става дума за отвличане на вниманието от областта на корема, така че блуза или топ с много привличащи вниманието детайли около бюста и раменете ще свършат работа. Избягвайте тениски или бодита, които ще привлекат вниманието към корема ви.

Как да отвлечете вниманието от ханша и бедрата си

Ако искате да балансирате бедрата си, създайте външна колона от същия цвят с различен вътрешен цвят. Например съчетайте зелените си панталони със зелено сако и изберете бяла тениска под него. Това ще ви помогне да добавите пропорция към вашия тип тяло и ще изгладите извивките си.

Някои визии са вечни и не излизат лесно от мода, но тенденциите се променят толкова бързо, че е лесно да изглеждате зле. Ето защо винаги е важно да сте в крак с актуалната модна естетика, ако искате да останете свежи и стилни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay