10 причини за меден месец на Аруба

Подарете си вълшебство и незабравими спомени!

10 причини за меден месец на Аруба

Аруба е синоним на слънце, екзотични плажни ивици, прозрачни води, спокойствие и почивка.

Представете си всичко това, но съчетавайки го с любов!

Според нас няма по-перфектна дестинация, за да прекарате медения си месец или дори да се ожените на снежнобялата пясъчна ивица на фона на залязващото слънце.

Предлагаме ви 10 причини, за да съберете нужната сума пари, да стегнете куфарите и да се отправите към това екзотично кътче от Рая. Преживяното ще го помните със сигурност цял живот.

1. Времето е перфектно

Ако изкарате медения си месец на Аруба не е нужно да имате план Б, защото няма опасност от валежи и лошо време. Опаковайте в багажа си само красиви рокли с гол гръб и не забравяйте да вземете удобни сандали и такива с висок ток, благодарение на които ще се чувствате неотразима.

10 причини за меден месец на Аруба

2. Богат избор на курорти

Причина, която може да ви даде възможност да изберете такъв, какъвто да е по джоба ви. Най-скъпата част от пътуването ви ще са самолетните билети.

3. Всичко необходимо на едно място

Нещата, от които се нуждаете, за да се насладите на една истински романтична почивка ще е налице. Важното е да хванете любимия си за ръка и да го заведете там!

4. Лесно е да стигнете до и от острова

Въпреки, че Аруба е доста далеч от България има достатъчно удобни полети, благодарение на които да стигнете до там.



5. Гостоприемно население

Имайте предвид, че местното население е изключително любезно и ще ви посрещнат с усмивка и ще изпълнят всеки ваш каприз.

6. Ще забравите колко часа е и кой ден от седмицата е

Не случайно мнозина наричат Аруба Щастливият остров”, защото ще се чувствате щастливи през цялото време на почивката си.

7. Забавления и хобита

На острова се предлагат различни възможности за забавления и приключения. Възползвайте се от възможността да се гмуркате с цветните риби или да се повозите на хеликоптер. Насладете се на всичко, което ви се предлага на Аруба.

10 причини за меден месец на Аруба

8. Вкусна храна

На Аруба можете да опитате екзотични ястия приготвени от прясна риба и морски дарове, които определено ще задоволят и най-капризния вкус. За по-непретенциозните сред вас е добре да знаете, че на острова има множество малки, селски и дори плажни кръчми, които ще ви донесат наслада.

9. Отлично място за пазаруване

За тези от вас, които искат да задоволят шопинг манията си е добре да знаят, че острова разполага с многобройни възможности.

10. Отлично място за вашата сватба

И не на последно място Аруба е отлично място за вашата романтична сватба. Официалната сватба ще се проведе в кметството в столицата на Аруба. След което можете да размените пръстените си на плажната ивица и най-накрая да се насладите на романтична вечеря за двама на фона на залязващото слънце.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay