Безпогрешните трикове на Дженифър Лопес за здраве и ослепителна фигура

Как звездата поддържа съвършената си форма?

Безпогрешните трикове на Дженифър Лопес за здраве и ослепителна фигура

Фигурата ѝ е считана за една от най-красивите в света на шоубизнеса от години насам. Тялото ѝ притежава извивки, за които всяка жена би завидяла, а стегнатите ѝ крака са второто нещо, което привлича всеки поглед, насочен към нея. Второто, защото първото е… дупето ѝ, разбира се!

Дженифър Лопес е на 46 години и е майка на близнаци, но въпреки това тя не прави никакви компромиси, що се отнася до начина, по който изглежда. Как успява да поддържа фигурата си, въпреки натоварения график? Нейният личен треньор Трейси Андерсън, разкрива малките ѝ тайни за зашеметяваща визия пред списание People.

"Храната, която Джен консумира, е винаги свежа. Няма нищо преработено, с изключение на пудрата в протеиновия шейк, когато се налага да пие такъв според режима на хранене. Старая се да се храни само с пресни храни, защото тя има нужда от много енергия, за да се справя с всичките си задачи”, споделя Трейси, която работи и с Гуинет Полтроу. В момента Лопес има серия от концерти в Лас Вегас, жури e в предаването American Idol и освен това взима участие в сериала Shades of Blue.

Безпогрешните трикове на Дженифър Лопес за здраве и ослепителна фигура

Това означава, че Джей Ло вече не опитва дори от любимата си пица. "Храната, която приема, е напълно органична и много добре съобразена така, че да има баланс между висококачествените протеини и храната, която трябва да е много богата на хранителни вещества”.

Безпогрешните трикове на Дженифър Лопес за здраве и ослепителна фигура Дженифър и Трейси

Освен това Дженифър спортува много, за да не ѝ се налага да спазва каквито и да било екстремни диети. "Това, което се случва в нашето тяло, наистина е отражение на онова, което се случва извън него. Дженифър е един много щастлив човек и този факт се превръща в красота. Тя обича живота, а да обичаш живота означава да се грижиш за тялото си ”, смята Андерсън.

За още интересни новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay