За какво да си говорим на първата среща?

Разговор на първа среща

За какво да си говорим на първата среща?

Има милиони, даже милиарди съвети относно събитието наречено „ първа среща“. С какво да бъдем облечени, кое е най-подходящото място, на което да отидем и още куп размишления относно ситуацията. Най- важен обаче си остава въпросът за какво да си говорим с един почти непознат човек, който на всичкото отгоре искаме да впечатлим. Затова ето и някои предложения, на които да заложите:

 

Бъдещи планове и цели

Няма да сгрешите, ако подхванете темата за бъдещите му планове. Това е хитър ход, тъй като мъжете обичат да говорят за мечтите и целите в живота си. По този начин разбираш какъв човек имаш срещу себе си. Определено ще ти се иска да узнаеш дали има намерение да продава временно хот-дог през зимата, за да може да се посвети на любимия си сърфинг през лятото, или се вижда в огромен офис, подготвящ някоя рекламна кампания например.

 

Домашни любимци

Животните и обичта към тях, дотолкова, че да си имаш едно чихуахуа вкъщи е изключително важен фактор за едни евентуални бъдещи отношения, особено, ако си от типа мацки, които обичат всичко малко, пухкаво и ... живо.


Пътуване

Пътуването, посещаването на нови места и въобще тръпката от запознаването с различни дестинации и култури също фигурира в топ темите за първа среща. Можеш да разчупиш леда като споделиш впечатления от последната си екскурзия, разкажеш за невероятен ресторант или просто да оплюеш обслужването в някой хотел.

 

Любими неща

Всеки има любим филм, любим актьор, любим парфюм... Тънкостта тук е да задаваш конкретни въпроси. Вместо да питаш „ Какви актьори харесваш?“, стрелай направо с „ Кой ти е любимият?“. Така ще му спестиш чуденето с кого да започне.

 

Хобита

Не на последно място поставяме хобито като една от най-интригуващите теми за мъжете. Най- естественото и хубаво нещо ще е да откриете, че се развличате и интересувате от едни и същи неща, което неминуемо значи, че ако нещата между вас потръгнат, ще може да споделяте времето си приятно с любимия човек.

Стъпвате по тънък лед обаче, ако захванете религиозни или политически въпроси. Хората не обичат да говорят за тези неща с човек, който все още не смятат за близък. Възможно е дори да възникне конфликт, което би оставил горчив спомен и лошо първо впечатление.

Не се стремете да споделите всичко за себе си на първата среща, както и не очаквайте това от отсрещния. Магията на опознаването е да забулиш в мистерия част от себе си и да накараш другия сам да иска да нареди пъзела.

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay