За секс се искат двама

Женски секс грешки

За секс се искат двама

Защо някои жени си мислят, че сексът е едва ли не мъжка работа. Той трябва да "си поиска", той трябва да започне, да направи първата крачка. Не че са съвесем безучастни, но като че ли им се струва неуместно те да предприемат решаваща целувка.

Е, според някои психолози и сексолози това е груба грешка. Проучването ни откри 3 грешки, които жените допускат в леглото с мъжа си: 

 

Удобни дрехи: безспорно в повечето случаи е далеч по-удобно да сме в меките си пижамки или комфортни ношници. Но, честно, един от най-бързите убийци на желанието на вашия партньор са удобните ви дрехи. Ако искате да разпалите страстите и не винаги да чакате той да предприеме първите стъпки – облечете нещо секси или ако ви е толкова неудобно... не обличайте нищо. Само не се обличайте в плюшената пижама.

 

Булката-труп: не е нужно винаги да чакате да ви поканят на танц. Иначе казано няма да е лошо от време на време вие да сте водещата фигура в секса и в инициирането му. Бъдете малко по-обвързани, като част от тази двойка. Пожелайте го, за да се почувства така добре, както когато той желае вас. Вие знаете хубавото усещане, когато някои ви иска толкова много.

 

Дръжте си езика зад зъбите: избягвайте критиката на всяка цена. Ако не искате партньорът ви да изгуби желание за нула време, то си дръжте мнението за себе си, когато опира до секс и критика. Концентрирайте се върху качествата му и това, което може да прави ви харесва, а не върху липсите и недостатъците.

 

Ако не за него, то поне за себе си, се опитайте да бъдете по-инициативни и будни по отношение на секс с приятеля ви. Сложете секси дрехи или просто излезте от банята и поемете контрола над нещата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay