Блейк Лайвли за киното, децата и кекса на мама

Красавицата ни дава възможност да надникнем в личното й пространство

Блейк Лайвли за киното, децата и кекса на мама

Прекрасната Блейк Лайвли винаги е впечатлявала с безупречен външен вид и ослепителна усмивка. Е, и с очарователен съпруг, разбира се.

След 2-годишно отсъствие от екрана, Блейк е готова да се върне в лъскавия свят на Холивуд по-силна от всякога. По този повод красавицата дава откровено интервю за октомврийския брой на Fashion Magazine. Ето какво споделя тя за…

Киното
"Никога не съм искала да бъда актриса, защото си мислех, че това е лоша и порочна индустрия. Освен това, цялото ми семейство работи в тези среди и аз исках да направя нещо различно. Бях най-малката от 5 деца и много се надявах да начертая собствена пътека в живота, да създам собствен вид наследство.”

Децата
"Имам наистина доста племенници и племеннички и ги приемам като собствени деца, наистина много ги обичам! Затова реших да се посветя на децата и извън семейната среда. Всяка неделя с Райън ходим в детското отделение на болница Съдбъри. Това ми носи лично удовлетворение.”

Кекса на мама
"О, за това мога да говоря с часове! Майка ми има уникалната способност да създава цял живот, личност и преживяване от един кекс, торта или пай. Това е наистина много специален ритуал, който всъщност създава и магията на всеки семеен празник. Тя дава на всеки да украсява сладкишите й, за да остави някаква следа, лично творчество. Много е сладко! Аз обаче съм перфекционист на тази тема и предпочитам да изглежда идеално, затова си правя всичко сама.”

Блейк Лайвли за киното, децата и кекса на мама

За да се информирате какво се случва в света и на други знаменитости, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay