Звездни дразги: Селена Гомез и Хейли Бийбър отново се хванаха за косите

Звездни дразги: Селена Гомез и Хейли Бийбър отново се хванаха за косите
Instagram

Селена Гомез и Хейли Бийбър са известни личности, свързвани с канадския певец Джъстин Бийбър. Техният любовен триъгълник е обект на медийни заглавия и любопитство от страна на феновете на триото.

В тази статия ще разгледаме какво се случва между Селена Гомез и Хейли Бийбър:

Джъстин Бийбър е бил на различни етапи от живота си и с двете жени. Селена и Джъстин бяха в дългогодишна връзка, която завърши през 2018 година. Хейли пък имаше отношения с Джъстин през 2014 година, но отношенията им бяха краткотрайни.

След като Селена и Джъстин се разделиха през 2018 година, той започна да се среща с Хейли отново и двамата се ожениха през 2019 година. Въпреки това, Селена и Хейли продължават да бъдат в медийното внимание заради предполагаемите си конфликти.

През януари 2020 година, Хейли публикува снимка в Instagram стори, която включваше песен на Селена Гомез. Това доведе до спекулации, че двете може да имат конфликти помежду си. Въпреки това, Хейли по-късно посочи, че това е било невинно действие и не е имала никакви намерения.

През май 2020 година, Селена издаде песен със заглавие "Boyfriend", чийто текст може да бъде тълкуван като адресиран към Хейли. Селена обаче каза, че песента не е била направена като атака към Хейли.

През последната седмица се разяри жесток скандал между двете, който разтърси социалните мрежи.

Хейли Бийбър и най-добрата ѝ приятелка Кайли Дженър се подиграха на известната певица, след като Селена публикува видео, че е ламинирала веждите си. След драмата, Гомез спечели над 12 милиона последователи, а "злите момичета" изгубиха редице фенове.

Известни дами от шоубизнеса отследваха Хейли. Сред тях са Риана, Лейди Гага.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay