Историята на млад актьор, чието разстройство го накара да забрави огромна част от живота си

Историята на млад актьор, чието разстройство го накара да забрави огромна част от живота си

Светът се запозна с Франки Мюниц през 2000 г., когато той изигра гениално момче в "Малкълм". Сериалът имаше огромен успех. Той получи няколко значими телевизионни награди, включително Emmy и Grammy и беше номиниран за Златен глобус. Години след приключването на шоуто Франки създаде много заглавия в медиите, когато призна, че всъщност не си спомня много за участието си в сериала, който го направи толкова известен.

Историята на Франки е много вдъхновяваща, затова решихме да ви я разкажем...

Малкълм направи Франки Мюниц звезда, но той не си спомня почти нищо от участието си в него

В поредица от интервюта през 2017 г. Франки Мюниц, сега на 33 години, откровено заяви пред света, че се бори със значителна загуба на паметта, която го накарала да забрави огромна част от живота си. Колкото и странно да изглежда, актьорът, който стана толкова популярен благодарение на "Малкълм", не си спомня много за участието си в него и едва се разпознава, когато гледа отново епизодите.

"Повечето хора биха си помислили, че моята най-запомняща се година е била годината, в която започва "Малкълм", защото ми е позволила да изживея всичките си мечти. Но истината е, че всъщност не помня много от това. 

Оказва се, че Франки също не може да си спомни участието си на церемонията по награждаването на Еми през 2001 година. "За да бъда честен, не помня да съм ходил на "Еми ", когато бях номиниран. Не си спомням конкретно, че бях номиниран, или какво чувствах, или какво направих. Мама ми каза, че в този ден сме ходили на зъболекар", казва Франки. Той добавя, че през последните десетилетия майка му му разказва за някои запомнящи се събития от живота му, но всички те звучат като нови истории за актьора.

Какво е това, което кара Франки да забрави най-важните неща от живота си?

Историята на млад актьор, чието разстройство го накара да забрави огромна част от живота си

Франки казва, че когато е бил дете, не е смятал, че нещо не е наред или че нещо се е случило с паметта му. Струвало му се е съвсем нормално да не си спомня някои неща. Причината за тежката загуба на паметта на актьора все още остава неясна, но той признава, че през живота си е имал няколко сътресения и редица преходни исхемични атаки или мини удари, което означава, че мозъкът му е бил без кръвоснабдяването за кратко време по време на тези епизоди.

Франки прекратява актьорската си кариера за известно време, но се наслаждава на живота максимално

Франски Мюниц не позволява на това разстройство да пречи на плановете му и той живее живот, пълен с приключения. Той участва в телевизионни предавания, включително Dancing with the Stars, а също така е и професионален автомобилен състезател. Актьорът не обича да обсъжда загубата на паметта си и говори за това само когато му се задават директни въпроси. Франки е оптимист и не иска хората да го съжаляват. В крайна сметка той не се чувства болен.

Историята на млад актьор, чието разстройство го накара да забрави огромна част от живота си

"Това е моят живот и аз продължих напред. Това не ме спира да бъда там, където искам да бъда."

Идеята да изгуби добрите си спомени обаче е тъжна за Франки. Но любимата му годеница Пейдж идва на помощ. Пейдж води дневник, в който тя отбелязва всички запомнящи се епизоди от живота на Франки, които той обича да препрочита по много пъти. Този дневник е много полезен и позволява на Франки да си припомни чувствата и емоциите, които е изпитал в определен момент. Това е нещо, което снимките не могат да направят.

Освен пътуванията и състезанията с автомобили, Франки все още се занимава с актьорство и се надява да се върне към актьорската си кариера в близко бъдеще. Вярваме, че историята за Франки и неговата загуба на памет за пореден път доказва, че е важно да държите главата си високо, без значение какво се случва и никога да не позволявате на вашето състояние да ви определя и да ви пречи да се движите напред. Съгласни ли сте?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay