Красивата Приянка Чопра на 37

Красивата Приянка Чопра на 37

Индийската перла Приянка Чопра вчера навърши 37 години. За това време тя е успяла да направи много неща в живота си, но пътуването ѝ към славата не винаги е било лесно.

Красивата Приянка Чопра на 37

Приянка на 37 години изобщо не изглежда като Приянка на 20 години, когато за първи път се появява на екран в Боливуд. През 2000 г. печели конкурса "Мис Свят", но тогава хората във филмовата индустрия не оценяват високо красотата ѝ.

Красивата Приянка Чопра на 37

В нейната биография, написана от Бхарати С. Прадхан, той разказва за трудностите, които Приянка трябвало да преодолее през първите дни в кариерата си, след като операцията ѝ на носа, направена в Лондон, е неуспешна. Вследствие на този проблем, Приянка не е предпочетена за роля в три или четири филма. Оказва се, че трябва да минат около шест месеца след пластичната операция, за да заздравее носът на Приянка. За щастие тя все пак успява да получи роля за първия си филм, който я прави известна в Боливуд, а след това и в Холивуд.

През 2018 г. Приянка се жени за приятеля си и музикант Ник Джонас на церемония в Индия, а след това и в САЩ.

Красивата Приянка Чопра на 37

Актрисата е част от класацията за 100-те най-влиятелни хора на списание "Time", сред личности като Марк Зукърбърг и Леонардо ди Каприо. Приянка Чопра е и близка приятелка с Меган Маркъл. Тя бе един от гостите на сватбата ѝ с принц Хари през май.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay