Кунис за влюбването си в Кътчър: „За пръв път останах без дъх“

Това 32-годишната актриса Мила Кунис разкри в интервю

Кунис за влюбването си в Кътчър: „За пръв път останах без дъх“

Тя даде интервю в подкрепа на новия филм "Много лошите мамчета", но разговорът веднага премина от работна в лична посока: "Тогава ние не се отнасяхме към нашия романс като към нещо сериозно. Никой от нас не се стремеше към брак. Аштън току-що се бе развел, а аз бях приключила с една продължителна връзка... Стараехме се да не гледаме в бъдещето и просто се наслаждавахме един на друг. И изведнъж след три месеца аз разбрах, че нещата са отишли твърде далеч. А след още една година поискахме да се оженим", признава кинозвездата.

Аштън и Мила са се запознали по време на снимките на филма "Шоуто на 70-те" (That '70s Show) и оттогава не са спирали да се интересуват един от друг. А когато приключил романсът на Кътчър с Деми Мур, старите приятели се възприели по нов начин. При това Мила първа хвърлила око на Кътчър. "Ние винаги бяхме близки с Аштън, но никога не съм го възприемала като мъж или като своето потенциално гадже. Но един път на някаква церемония по награждаване видях един висок млад мъж с широк гръб. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава, заради него, за пръв път останах без дъх. Колко красив беше!... ", откровенничи актрисата.

По думите й Аштън я поканил на купон за отпразнуване на закупуването на новото му жилище. Като в холивудски сценарий актьорът имал план да я запознае с един от своите приятели, но намерението му не се увенчало с успех.

"Дългата история приключи бързо. Аз напуснах дома му следващата сутрин. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз никога не бях оставала при някого още през първата нощ... Но Аштън просто не ме пусна", споделя още актрисата.

Лекомислената среща прераснала в сериозни отношения, раждането на дъщеря, брак и нова бременност на актрисата.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay