Лиса Кудроу и нейният страхотен стил на възпитание

Лиса Кудроу и нейният страхотен стил на възпитание

Лиса Кудроу, която е известна с ролята си на Фийби Бюфе в сериала "Приятели", наскоро развълнува феновете, като публикува снимка в Instagram от церемонията по дипломирането на сина си. Страхотната им връзка майка - син показва само, че в реалния живот Кудроу е също толкова готина и забавна, колкото популярната й екранна героиня.

1. Тя оценявала това, че има подкрепящи приятели по време на бременността си

Повечето от нас си спомнят, че нейната героиня Фийби стана сурогатна майка на тризнаци в шоуто. Докато снимала тези епизоди, Кудроу всъщност била бременна с Джулиан, детето й със съпруга й Мишел Стърн.

В едно интервю актрисата изрази своята благодарност за подкрепата, която получила от актьорския състав по време на бременността си. Тя каза: "Ние шестимата винаги се сгушвахме зад кулисите и просто си казвахме:

"Добре, направихме добро шоу" и всички си казвахме, че се обичаме. А когато бях бременна, те казваха:" Направи страхотно шоу, обичаме те, обичаме малкият Джулиан!"... Толкова сладко, те включваха малкия ми плод в сбирката.

2. Тя приела майчинството и промените, които то донесло в живота й

Лиса Кудроу и нейният страхотен стил на възпитание

Кудроу казва, че това, че е майка, я накарало да се страхува за първи път, а има и моменти, когато се чувства разочарована, защото не знае какво да прави. Майчинството също я направило по-емоционална, което според нея е добре за актьорската й кариера. Всичко около детето й лесно я разплакваше и това, че Джулиан й отворил нови чувства, от които да черпи, особено в драматични сцени.

3. Джулиан мислел, че Дженифър Анистън е неговата "майка"

Лиса Кудроу и нейният страхотен стил на възпитание

В интервю с Conan O’Brien, Кудроу сподели, че като дете Джулиан лежал постоянно в скута на Дженифър Анистън, когато посещавал снимачната площадка. Тя също така разкри, че когато Джулиан виждал Анистън по телевизията, я наричал "мама".

4. Тя се старае да обяснява решенията си

Кудроу вярва, че едно от най-добрите й родителски качества е нейната готовност да обясни логиката, която стои зад решенията й, вместо просто да каже на детето си "Защото така". Тя обаче признава, че се увлича и изнася "монолози", след като той е задал един въпрос.

Тя разкрива, че е дала на Джулиан важни съвети за интернет, казвайки "Тези неща са там завинаги. Ще се обърнеш към тези неща след време и ще си кажеш: "О, Боже, мога да се справя много по-добре от това сега" и може да се смутиш." 

5. Тя разговаря с други родители за ситуациите на техните деца

Първото правило за родителство на актрисата е опознаването на други родители. В нейния случай тя чувствала, че децата са прекалено разглеждани от възрастните, до степен, че не им е позволено да преминават през нещата. И за щастие тя успяла да обсъди този въпрос с други майки.

6. Тя успя да запази семейния им живот скрит от камерите

В статия на The Guardian Кудроу говори за опасностите от социалните медии. "Мислите, че контролирате историята. Но когато го поставите там, всеки индивид може да го възприеме така, както иска и има същия форум като вас. Личните взаимоотношения, семейството, брака, тези неща трябва да имат много лични части и си струва да бъдат защитени", каза тя. И за човек, който толкова много цени поверителността, не е изненада, че Кудроу рядко публикува семейни снимки в своя Instagram.

7. Тя напътства Джулиан, когато той проявява интерес към шоубизнеса

Когато Джулиан започва да проявява интерес към актьорството, Кудроу го подкрепя при условие, че се придържа към училищни пиеси и аматьорски постановки, докато не навърши достатъчно години, за да влезе в шоубизнеса. Кудроу казва, че синът й все още се нуждае от повече житейски опит и също така се страхува, че славата и властта в млада възраст може да се окажат катастрофа.

8. Тя отгледа независим син

Лиса Кудроу и нейният страхотен стил на възпитание

В интервю за Джими Кимел през 2018 г. Кудроу каза, че се чувства добре, че е свършила добра работа, инжектирайки Джулиан с "точната доза страх и предпазливост". В резултат на това той израства като независим и добър човек.

По отношение на родителските роли, Кудроу разкри, че има свои собствени правила и граници, но най-вече съпругът й е този, който отговаря за дисциплината. 

9. Тя обещава да подкрепя любовния живот на Джулиан

На въпроса за приятелките на Джулиан, Кудроу отговори с "Не мога да си представя да доведе у дома някой ужасен." Нейната увереност в избора на сина й определено показва колко много му се доверява.

10. Тя не се притеснява да изрази колко много обича Джулиан и колко се гордее с него

Лиса Кудроу и нейният страхотен стил на възпитание

Рядко ни показва личния си живот, но от време на време Кудроу се възползва от възможността да изрази щастието и любовта си към Джулиан - който до този момент изглежда като нейното копие. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay