По-сексапилна с годините: "Доброто момиче" Дженифър Лопес

Звездата като че ли в момента е в най-страхотната си форма!

По-сексапилна с годините: "Доброто момиче" Дженифър Лопес

Тя е на музикалната сцена от повече от 15 години, но малко хора знаят, че започва да се занимава първо с кино. Игралният ѝ дебют е във филма на Грегъри Нава Mi Familia през 1995 година, а най-одобряваният от критиците филм с нейно участие е биографичната лента Selena, за която Джен получава номинация за "Златен глобус”. Освен това филмът я превръща в първата латиноамериканка, която получава повече от един милион долара хонорар за филм.

Музикалната ѝ кариера е още по-успешна, като включва редица отличия - награди на Billboard, на MTV и така нататък. Изглежда всички тези постижения не са достатъчни за Дженифър Лопес, защото на 46 години тя продължава да работи със същия хъс и темп, както го е правила в началото на кариерата си. А външният ѝ вид сякаш става все по-безупречен с всяка изминала година.

Звездата от пуерторикански произход доказва всичко това с интервюто и ослепителната си фотосесия за декемврийския брой на списание Marie Claire. Джей Ло разкрива стегнатата си фигура, облечена в сексапилни тоалети, които предоставят идеален изглед към дългите ѝ крайка. И въпреки че изкусителната дама неведнъж е била определяна за най-прелъстителната и секси жена на света, тя признава, че невинаги е гледала на себе си по този начин, като нарича себе си "доброто момиче”.

Лопес говори и за видеото към песента Booty, която е колаборация с певицата Иги Азелия. Клипът беше възприет от аудиторията по-скоро като нецензурен, отколкото като сексапилен.

"Исках да изглежда красиво и секси, не нецензурно и секси”, признава Дженифър. "Понякога, когато си млад, търсиш похотливото излъчване, но аз нямам нужда от това. Правила съм много неща, които могат да попаднат в категорията "секси”, но винаги съм била доброто момиче, което се влюбва лесно, а не лошото момиче, което обикаля наоколо.”

Приятелката на танцьора Каспър Смарт говори откртио и за раздялата си със своята 10-годишна брачна половинка Марк Антъни. Джей Ло споделя, че по време на развода е разбрала колко важно е да имаш приятели, на които да разчиташ в подобни тежки времена. "Осъзнах, че вече съм преминала два пъти през подобен период от живота си, а приятелите ми винаги са до мен. Всички знаем, че мъжете идват и си отиват, но истинските приятели остават завинаги”, смята Лопес.

По-сексапилна с годините: "Доброто момиче" Дженифър Лопес

В момента Дженифър се справя успешно с музикалната и актьорската си кариера. Освен че се снима в сериала Shades of Blue и е един от членовете на журито в American Idol, тя стартира и своя музикална програма в казино клуб в Лас Вегас, която започва от началото на следващата година, и се състои в изнасянето на 40 представления на година в период от 24 месеца.

"Подготвям се за този момент през целия си живот. В кариерата си съм изнасяла много представления по време на церемонии по връчване на награди, както и индивидуални концерти. Но никога не съм имала възможност да създам свое собствено специално шоу, което да бъде изцяло за моя свят и моята музика. Така че съм много ентусиазирана”, не крие Дженифър.

По-сексапилна с годините: "Доброто момиче" Дженифър Лопес

За още интересни светски новини, станете част от страницата нв Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay