Сара Джесика Паркър: Не се придържам към феминизма, а към хуманизма!

Актрисата не се ограничава само до борбата за правата на женския пол, а на цялото човечество

Сара Джесика Паркър: Не се придържам към феминизма, а към хуманизма!

Сара Джесика Паркър се превърна в модна икона и ролеви модел за много жени по света след участието си в хитовия сериал "Сексът и градът”. След заснемането на филма "Сексът и градът 2” много почитатели очакваха с нетърпение продължение на поредицата.

Неотдавна актрисата публикува снимка в Instagram с текст, който звучеше като кодирано потвърждение, че най-накрая феновете ще получат дългоочакваната трета част.

След като се оказа, че текстът въобще не се отнася за "Сексът и градът”, много от феновете бяха наистина ядосани на Сара и мислеха, че тя си играе с тяхното търпение.

По този повод тя се извини и сподели в интервю пред списание Cosmopoltan: "Боже мой! Когато публикувах тази картинка и хората толкова се разгневиха, бях шокирана. Те бяха убедени, че аз ги разигравам. Не съм толкова хитра! И докога точно бих подхвърляла тази идея, за да кажа най-накрая, че няма да има филм?”.

Сара Джесика Паркър: Не се придържам към феминизма, а към хуманизма!

Феновете обаче не би трябвало да се гневят толкова на очарователната блондинка. В интервюто тя говори по значими обществени теми и се определя не като феминист, а като хуманист.

Актрисата е благодарна на поколението преди нея за всичко, което е сторило. Тя твърди, че самите ние, хората, сме източници на разочарование, главоболие, обезкуражаване и неразбирателство. Но пък има много хора, които се опитват да променят това - представители на различни раси и различна сексуална ориентация.

Сара Джесика Паркър смята, че не всичко опира само до жените и ако всички хора се обединят и работят в една посока, ще бъде създадено едно много по-мощно движение - не на феминизма, а на хуманизма.

Актрисата има свои собствени виждания и за политиката. Според нея най-големите проблеми в момента са неравното заплащане на пазара на труда и процесът на отпускане на болнични. А хората биха работили най-ефективно, ако знаят, че могат да осигурят на децата си добър стандарт на живот.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay