Чарлийз Терон и Шон Пен отмениха годежа си!

Актрисата е взела решението за раздяла

Чарлийз Терон и Шон Пен отмениха годежа си!

Чарлийз Терон, която само преди около три години стана майка на осиновено момченце, а малко след това започна бурния си романс с актьора Шон Пен, изглежда отново е в света на необвързаните.

Звездите са заедно от година и половина, като в началото на годината дори решиха да затегнат отношенията си чрез годеж. С днешна дата се оказва, че русокосата красавица е сложила край на романса си с 54-годишния актьор.

По време на връзката си с Пен, Чарлийз неведнъж заявяваше открито, че той е любовта на живота ѝ. Той дори прие осиновеното дете на 39-годишната актриса - Джаксън, като свое собствено и се отдаде изцяло на грижи за него.

Каква е причината за раздялата на двойката, която външно никога не даде признаци за сътресение в отношенията си?

Източник, близък до актьорите, споделя пред сайта Hollywood life, че да съжителстваш с човек като Шон не е лесна задача - той е невероятен, но животът с него може да бъде твърде изморителен. Изглежда Чарлийз е разбрала това и е решила да си вземе почивка. "Нейното сърце е все още толкова младо, а той предпочита да играе по установените правила”, споделя неназованият източник.

Навярно двамата просто се намират на различни етапи в живота. Шон Пен е зает изцяло с филантропската си дейност, а Чарлийз има нужда от някого, който да може да бъде в крак с нейния ритъм на живот.

Те все още се обичат, но просто романтиката във връзката им е изчезнала. Въпреки това, се предполага, че ще съумеят да запазят приятелството, което винаги е било на първо място в техните отношения.

Ако тази статия ви е харесала и искате да следите още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay