7 неща, които правят Джони Деп истински скъпоценен камък за Холивуд

7 неща, които правят Джони Деп истински скъпоценен камък за Холивуд

От телемаркетър до трикратно номиниран актьор за Оскар, Джони Деп е доказателство, че можете да постигнете всичко. Работейки в тази индустрията вече 36 години, Джони се превърна в любима икона по целия свят, поради много причини.

Джони Деп е един от най-добрите актьори и истински скъпоценен камък за Холивуд.

1. Той приема най-предизвикателните роли

До момента Джони Деп е работил в 93 филма и предавания и е спечелил наградата на Златен глобус и Гилдия на киноактьорите. Започва кариерата си с емблематичнияA Nightmare on Elm Street и е играл пират, детектив, вълк, вампир, мъж с ножици за ръце и различни други роли, което го прави изключително гъвкав. 

2. Той е рок звезда

Деп започва да свири на китара, когато е само на 12 години. Всъщност той свири в няколко групи, преди Никълъс Кейдж да му каже, че трябва да продължи актьорската кариера. В момента той е в група с Алис Купър, наречена Hollywood Vampires и те от време на време обикалят и свирят.

3. Прави приятели за цял живот

Друго интересно нещо, което трябва да се отбележи за Джони, е фактът, че когато създава приятелства, той ги пази цял живот. Има страхотни отношения с готическия режисьор Тим Бъртън и двамата са направили няколко филма заедно. Той също така е дългогодишен най-добър приятел с Мерилин Менсън и често е забелязан с него на турнета и в музикални клипове. Те също имат еднакви татуировки. Други приятели на Деп са Уинона Райдър и бившата му съпруга Ванеса Паради.

7 неща, които правят Джони Деп истински скъпоценен камък за Холивуд

4. Той никога не се колебае да помага на другите

Когато Хийт Леджър почина, Джони дари заплатата си за филма "Имагинариумът на доктор Парнас" на дъщеря му. Той дари 2 милиона долара на болницата, която лекува Лили-Роуз за инфекция, която е причинила бъбречна недостатъчност, като благодарност. Той непрекъснато работи, за да помага на другите и с право е получател на наградата "Courage to Care".

5. Той е страхотен баща

Според Лили-Роуз родителите й не я контролират и я оставят да прави каквото пожелае. Въпреки натоварения си график, Джони успява да намери време за децата си и да прекара качествено време с тях. Той също така е татуирал името на дъщеря си на гърдите си.

6. Облича се като "Джак Спароу" и посещава деца в болници

Знаейки, че Джак Спароу е една от най-популярните му роли, обичани от децата, Джони обича да ги изненадва. Посещава болни деца и ги разсмива. Веднъж той остана в образа си на пират в продължение на 5 поредни часа, докато посещаваше детската болница BC.

7. Той има вкаменелост, кръстена на него

Вкаменелост на древно изчезнало същество е наречена "Kootenichela deppi" от учения, който го е открил. Роднина на скорпиони и омари, вкаменелостта има нокти, подобни на ножици, точно като персонажа на Деп. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay