Dara става Darbie в новото си парче

Dara става Darbie в новото си парче

Новият проект на Dara носи името, с което много от феновете се обръщат с обич към нея още от началото на кариерата ѝ.

Какво се получава когато Dara срещне Barbie? Бърза схватка, резултатът от която е Darbie. Darbie не е кукла, произведена на поточна линия заедно с милиони други, не е сладка, не е руса и не е глезла, но пък е повече от приятна на вид - супер добро и умно момиче със силен и независим характер. Darbie може да пее, да танцува, да пише песни, да се забавлява, да пръска енергия както никой друг и въпреки че е единствена, има стотици хиляди почитатели.

"Darbie" в българската си версия прозвуча за първи път на живо на Годишните музикални награди на БГ Радио в Пловдив преди седмица, като за сценичното си шоу Dara заложи на атрактивна хореография, дело на Милен Данков. Любимката на тийнейджърите представи мини спектакъл, в който с лекота дирижираше армия от мъже, а за финал скочи от сцената.

"Усещането за Darbie се появи за пръв път в един мой сън. То е алтернативата на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie e смела, кара колело, играе с колички с дистанционно, ожулва си коленете и скача от високо. Това бях аз като малка", споделя DARA.

Darbie вече е в ефира на българските радиа, а видеото ще има премиера през месец юни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay