NikkieTutorials започна годината с шокиращо разкритие

NikkieTutorials започна годината с шокиращо разкритие

NikkieTutorials, бюти гуру, известна със своите зашеметяващи грим трансформации в YouTube, заяви, че е транссексуална. 25-годишната, чието истинско име е Ники де Джагер, разкри истинската си същност в 17-минутно видео, което беше качено в YouTube на 13 януари, озаглавено "Разкривам се". 

"Не мога да повярвам, че казвам това на всички вас, но по дяволите, добре е най-накрая да го направя", започна тя. "Време е да се разкрия и да бъда истински свободна. Когато бях по-млада, се родих в неправилното тяло, което означава, че съм трансджендър."

Джагер продължи да разказва историята си, като разкри пред близо 13 милиона абонати, че "пътуването й" на практика започнало преди да се роди, когато майка й била убедена, че ще роди момиченце. "Имаше малка изненада - изненада за майка ми и определено изненада за мен, веднага щом започнах да осъзнавам." Според звездата, която е сътрудничила на знаменитости като Ашли Греъм, Лейди Гага и Беки Д, тя винаги се е интересувала от неща, които обществото е белязало като женствени, като дете. "Всичко в мен беше момичешко", каза тя. "Мама веднага разбра, че или ще бъда гей, или различен тип история. И се оказа, че това е различен тип история."

С подкрепата на майка си и учителите си, Джагер започва да преминава към женската си същност, когато била на 6 години, като пуснала косата си дълга и носела момичешки дрехи. Започнала да приема хормони на 14, а на 19 претърпяла пълна трансформация. Въпреки че тя изглежда е получила много подкрепа от важни хора в живота си като майка си и годеника й Дилън Дросеърс, Джагер разкрива към края на видеото, че е заплашена от група хора, които се опитват да я изнудват, заради това, което е, което я кара да сподели историята си днес. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay