Да отслабнем, ядейки тестени изделия?

Напълно възможно е!

Да отслабнем, ядейки тестени изделия?

По принцип всяка дама, която се подлага на някакъв хранителен режим и иска да свали килограми, смята, че трябва да започне от там да ограничи, или направо да изключи хляба и всичко тестено от менюто си. Оказва се, обаче, че това няма да ни донесе по-малко тегло. Напротив. Хлябът е много важна част от менюто ни и не бива да го премахвате от него! Вижте защо!

Ядейки тестени изделия, ние приемаме бавни въглехидрати, които ще държат чувството за ситост по-дълго време. Няма да търсим през час какво да похапнем.

Освен това тестените иделия изобщо не са толкова калорични, колкото ние си мислим. В 100 грама се съдържат само 100 калории, което е нищо. 

Причината някои хора да пълнеят, не е консумацията им, а прибавянето на масло, различни сосове към тях. Ето това е вредно за Вас!

Вече знаете, че можете спокойно да похапвате спагети, макарони и всичко от този род. Примерна идея за здравословна рецепта е да си направите салата от макарони със зеленчуци. Ще стане много бързо, ще е много питателна, засищаща и по никакъв начин няма да навреди на диетата ви!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay