Дневен хороскоп за сряда, 14 август 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 14 август 2019 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

През този период изобщо няма да ви е до работа. Само любов и романтика са ви в главата, дори планирате кратко бягство с любимия, за да се насладите един на друг далеч от всички ежедневни грижи.

Телец

Партньорът ви е до вас във всяка ситуация и ви подкрепя на сто процента. Това е особено важно за вас особено в момента, тъй като имате известни недоразумения с роднини и се чувствате неразбрана.

Близнаци

Отношенията с партньора ви са все така много романтични и вече се замисляте за преминаване на следващ етап. Добре обмислете тази крачка и не забравяйте да споделите плановете си със семейството 

Рак

В настоящата връзка вие сте по-влюбената от двамата партньори и от известно време го усещате. Не се чувствате сигурна, но и не смеете да предприемете промяна.

Лъв

Не пришпорвайте нещата, за да не изнервите хората около вас. В интимен план всичко е наред и това, за което мечтаете, ще се случи, но все още е рано и по-добре изчакайте.

Дева

Изненада ви очаква в интимен план, но тя няма да е никак приятна. В отношенията ви ще се появи трети човек и партньорът ви ще обвини вас за създалата се ситуация.

Везни

Иска ви се да прекарвате цялото си свободно време с любимия човек, но това не се харесва на приятелите ви, които също имат нужда от вас. Опитайте се да намерите време и за тях.

Скорпион

Партньорът ви е романтично настроен и очаква адекватна реакция и от вас. Вие обаче сте доста ангажирана професионално и не намирате сили и време за повече романтика.

Стрелец

Мъжът ви има нужда да изразява любовта си към вас – недейте да сте толкова свенлива, оставете го да ви обича, отдайте се на желанията, които смутено таите в себе си. Веднъж пуснали на воля страстта си, вие ще станете още по-желана и харесвана.

Козирог

Любовта не пита и във вашия случай ще предизвика абсолютен хаос. Има голяма вероятност да не успеете да овладеете дълго потискани емоции и да се влюбите до уши, въпреки че вече имате партньор.

Водолей

Чувствате се прекрасно с човека до вас, давате и получавате много в замяна. Потърсете начин двамата да прекарвате повече време насаме, необезпокоявани от шумни и завистливи хора.

Риби

Очаква ви изненадващ обрат във връзката. Оказва се, че не сте преценила ситуацията добре и най-вероятно сте подценила проблем, който се е задълбочил. Ще се наложи да се борите, ако мислите, че точно това е мъжът на живота ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay