Как да се справим с неконтролируемия глад?

За да започнем да отслабваме

Как да се справим с неконтролируемия глад?

Проблемът на всяка жена на диета е как да устои на всички съблазнителни храни около нея. И все си казва: "Ами как ще отслабна като ми се яде от всичко, което видя?". Да, колкото повече се ограничаваме от ядене, организмът ни иска все повече. Има начини, обаче да го надхитрим и да надделем в неравната борба с килограмите. Вижте какви са те.

Пийте повече вода - Това е важно, за да не се дехидратирате, а и все пак стомахът Ви няма да е напълно празен. Така ще Ви се яде по-малко.

Движете се много! - Важно е да има движение, не трябва да се заседявате. Ходенето пеша е много полезно, но и лекото тичане в парка също ще Ви се отрази страхотно. Не се притеснявайте, че след това ще озвереете адски. Това не е вярно!

Не пропускайте закуската - Ако я изпуснете, ще съжалявате през целия ден, защото метаболизмът ви се забавя. Освен това тялото ще си иска своето и ще се наложи да наваксате с калориите през деня, като най-вероятно и вечерта, което е много нездравословно.

Взимайте протеини -  Те спомагат да имате енергия през целия ден

Пийте чай - Създайте си навик да пиете по чаша чай след закуската. Той ще създаде чувството за ситост за по-дълго време.

Яжте по-редовно - Оо-добре е да ядете по малко задравословна храна, но често, отколкоъо два пъти на ден да се тъпчете с всевъзможни мазни и вредни неща.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay