Как тренира Гуен Стефани

Тайните на плоския корем на певицата разкрива бившият ѝ личен треньор

Как тренира Гуен Стефани

Можете ли да повярвате, че тази година Гуен Стефани ще навърши 44? На нас това ни е изключително трудно, имайки предвид невероятния начин, по който тя изглежда. Фигурата на красивата блондинка не отстъпва на такава на 20-годишно момиче. Тя обаче е резултат от сериозен режим, към който Гуен се придържа от много години. Наскоро бившият ѝ личен треньор Майк Хийтли разкри част от тайните на красивата фигура на певицата. Ето какво сподели той.

Как да тренираме
Майк препоръчва комбинация от високо интензивни тренировки с тежести и кардио. Схемата му включва четири до пет упражнения с тежести без почивка между повторенията, последвани от 2-3 минути интензивно кардио. Всичко това се повтаря три-четири пъти, след което се преминава към по-леки упражнения.

Колко често да тренираме
Честотата на тренировките зависи най-вече от желанието и самодисциплината на човек. Все пак Майк препоръчва тренировките да продължават по 60-75 минути и да се случват поне три пъти седмично. Той акцентира, че най-важното е упражненията да бъдат изпълнени правилно. Затова най-добре при първото посещение във фитнеса потърсете помощта на инструктор, който да ви обясни кой уред как точно се използва.

Как тренира Гуен Стефани

Как да се храним
Около 80% от отслабването и поддържането на красива фигура се дължат на правилния избор на хранителен режим. Според Майк най-добрите диети са тези с ниска консумация на въглехидрати. За тази цел е нужно да се ограничи приема на хляб, паста, картофи и ориз. Консумацията на захар също трябва да бъде сведена до минимум. Любимият на мнозина фаст фууд пък е абсолютно забранен. 

Как да постигнем целта си
Най-важно от всичко е преди да се подложите на какъвто и да е режим, да си поставите реални цели за това какво желаете да постигнете. Свикнете да приготвяте сами храната си и не се притеснявайте да си носите кутия с обяд в офиса. Ако преди не сте спортували активно, то в началото ще ви е трудно в залата. Веднъж влезете ли в ритъм обаче, ще придобиете нужната издръжливост.

Мнението на jenite
Както сигурно и сами забелязвате, режимът на Гуен Стефани не се различава от този, който повечето треньори и диетолози препоръчват за здравословен живот и красива фигура. Това, което ви е нужно, е да бъдете стриктни и да тренирате най-вече волята си. Така ще се радвате на по-високо самочувствие и ще се научите да бъдете хубави преди всичко в своите собствени очи.

Ако искате да получавате още полезни съвети как да бъдете в добра форма и да изглеждате отлично, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 06.02.2013|15:00
Наистина има страхотно тяло и е много красива, не може без упражнения за да поддържа такъв вид.
6
Не е посочен 05.02.2013|11:30
Гуинет има страхотно тяло, заслужава си да се хвърли един поглед на диетата ѝ
5
Не е посочен 04.02.2013|14:47
много секси тяло има . личи си , че полага много усилия за да изглежда така
4
Не е посочен 04.02.2013|09:32
Гуен е една от звездите, които откровено признават, че доста се трудят, за да изглеждат по този начин.
3
Не е посочен 02.02.2013|11:10
Аз спортувам но не чак до такава степен но съм си създала режим и на хранене.
2
Не е посочен 01.02.2013|17:02
Няма как ,за да постигнем красива фигура трябва да се спортува.
1
Не е посочен 01.02.2013|16:50
Трябва да се води здравословен начин на живот и да се спортува много и фигурата ще е перфектна :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay