На фитнес с Него? В никакъв случай! (част II)

Ето защо да НЕ ходите заедно на тренировка

На фитнес с Него? В никакъв случай! (част II)

Ще признаем, че има няколко добри причини да се отправите към фитнеса с любимия човек, но като цяло вредите надхвърлят всички потенциални ползи. Ако сте се запознали вече с предишната статия, ще ви дадем още малко основания да избегнете съвместните спортни занимания.

Ще се разсейвате. Нека го кажем в прав текст. Фитнесът е място за упражнения. Искате или не, ще се сещате за всички онези неща, които сте забравили да му кажете цял ден и ще трябва да прекъсвате сериите си, за да не забравите после пак.

Дори в чисто тренировъчната част няма да можете да си бъдете полезни един на друг. Докато сте на урeдите, ще забележите, че женската физическа сила не може да се сравнява с мъжката. Така няма да можете да му помогнете заради големите тежести.

Така или иначе няма да го послушате. Ако хипотетично отидете до фитнеса със своя приятел, той несъмнено в даден момент ще реши, че трябва да ви даде някакви наставления. Има ли на света жена, която да обича да я поучават и да й дават инструкции? Отговорът е ясен.

Естествено, че бихте получили напътствия, но това би могло да се случи с помощта на сертифицирания инструктор. Все пак затова му плащате и такава му е работата.

Ще се покажете в най-лошата си светлина. Разбира се, много жени изглеждат страхотно в салона, но нека пак повторим – фитнесът е за тренировки. Добрите упражнения ще ви изпотят още в първите минути. А в тези деликатни моменти едва ли харесвате особено много визията си.

И за финал ще споделим мислите на неизвестен автор: "Имам жена, които обичам с цялото си сърце. Но фитнеса е моя любовница, която също обичам."

Затова, мили дами, не създавайте неловки ситуалции и оставете своите момчета да се забавляват сами във фитнеса.

Вместо това станете част от Jenite.bg във Facebook, за да ви споделяме още тайни, които друг няма да ви каже.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 28.02.2014|09:50
Хахаха, да не се разсейваме във фитнеса.
3
Не е посочен 27.02.2014|13:08
Защо не, той си тренира, аз си тренирам и заедно се прибираме.
2
Не е посочен 27.02.2014|09:54
Ходя сама на фитнес, макар това да се случва рядко.
1
Не е посочен 26.02.2014|15:17
по-хубаво е с компания! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay