Спечелете здраве и пътуване със солите на д-р Шуслер!

История за здраве - сбъдва мечти!

Спечелете здраве и пътуване със солите на д-р Шуслер!

Навярно в забързаното си ежедневие стотици пъти сте търсили удачно разрешение на личните и семейните здравословни проблеми.

Навярно много пъти сте се стремили да постигнете онзи баланс и вътрешен комфорт, който ви дава възможност да посрещате всички онези ежедневни предизвикателства, с които ви сблъсква съдбата.

Навярно вече сте постигнали своите успехи, благодарение на хомеопатията и Шуслеровата терапия, защото те са ефективни и лесни за употреба навсякъде и по всяко време.

Ако е така, не се колебайте да разкажете вашата история за здраве, която включва Шуслерови соли и хомеопатия. С изпращането ѝ вие ще помогнете на хиляди други българи да намерят своя ключ към доброто здраве и баланс в организма.

Спечелете пътуване до родината на д-р Шуслер – Германия и се превърнете в посланици на здравословния начин на живот. Публикувайте вашата история на www.istoriazazdrave.bg.

В случай че все още не сте изпробвали ползите от Шуслеровата терапия, ви предлагаме да се запознаете с тях.

Шуслеровите соли представляват минерални съединения, които са естествена част от човешкото тяло. Възстановяват минералния баланс, който е в основата на здравите клетки. Безопасни, ефективни и подходящи от първия ден за цялото семейство.

Шуслерова сол

Спечелете здраве и пътуване със солите на д-р Шуслер!

1. Калциум Флоратум – Солта на еластичната тъкан, ставите, сухожилията, съдовите стени, връзките, ноктите и епидермиса. Заздравява зъбния емайл и благоприятства за растежа на костите.

2. Калциум Фосфорикум – Солта на костите и зъбите. Подобрява обмяната на белтъците в организма, регулира сърдечния ритъм и се прилага успешно при невралгии и мускулна слабост.

3. Ферум Фосфорикум – Солта за началния стадий на възпалението. Тя подпомага дейността на защитните клетки на имунната система, като подпомага усвояването на желязото в организма.

4. Калиум Хлоратум – Солта на острото възпаление. Има способността да нормализира свръхпродукцията на жлезите и да регулира течностите в тялото, отстранявайки с тях и токсините. Подпомага дейността на стомах, черва и сърце.

5. Калиум фосфорикум – Солта на нервната система. Прилага се при хронична умора, депресия, психическо натоварване, безсъние, липса на мотивация.

6. Калиум Сулфурикум – Солта на хроничното възпаление. Подходяща при трудно заздравяващи рани, кожни заболявания като невродермит, обриви и лющене на кожата.

7. Магнезиум Фосфорикум – Солта с цялостен благоприятен ефект върху организма. Помага при лумбаго, стрес, спазми, мускулни крампи, колики, менструални болки, при проблеми със заспиването и нервите.

8. Натриум Хлоратум – Солта балансьор на течностите в организма. Полезна при обилно разстройство, повръщане, отпадналост, сухота в кожата и очите и при задържане на течности в организма.

9. Натриум Фосфорикум – Солта балансьор на киселинно-алкалното равновесие в организма. Солта е подходяща при стомашно-чревни неразположения. Подпомага мастната обмяна, тъй като разгражда мазнините до мастни киселини.

10. Натриум сулфурикум – Солта на детоксикацията. Стимулира отделянето на излишната вода от тялото и съдържащите се в нея токсини и отпадни продукти.

11. Силицея – Солта за сила и плътност. Подходяща при нарушена структура на кожата, ноктите, бавен растеж на косата, косопад, изменения на хрущялната тъкан и епитела. При неврити и безсъние.

12. Калциум Сулфурикум – Солта на метаболните процеси и обмяната на веществата. Подходяща при гнойни процеси по кожата, лигавицата, отит, възпаление на гърлото и лимфните възли. Прилага се при подагра, целулит и ревматизъм.

Активирайте самолечебните сили на тялото си със солите на д-р Шуслер. Имайте предвид, че ключът към доброто здраве и баланс в организма е въпрос на съзнателен избор!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay