Знаци, че първата ви среща е минала страхотно

Знаци, че първата ви среща е минала страхотно

Понякога просто знаете, че първата ви среща е минала добре – от момента, в който двамата за първи път сте се вгледали един в друг до последната прегръдка или целувка, докато се сбогувате през нощта. 

Но понякога не сте наясно как е минало всичко. Може да е защото сте били нервни или сте имали неловки моменти на мълчание или оттогава не сте се чували. Първите срещи са трудни и е нормално да сте любопитни да разберете какво мисли другият за вас.

Ето как да разберете, че първата ви среща е минала повече от добре:

–Срещата е продължила повече от очакваното. Един важен знак на добрата първа среща е времето. Ако тя е приключила по-рано, ако не се е случило нещо непредвидено, разбира се, не имайте големи очаквания. Но ако имате чувството, че и двамата не искате срещата ви да приключва, тогава може да очаквате всичко. Никой няма да прекарва време с някого, ако не му е приятно.

–Изслушвате се. Има моменти, в които или единият ще говори, или другият. А ситуации, в които единият говори постоянно и поставя другия само в позицията на слушател, не са правилни. Това е признак за добра среща. Но ако и двамата имате равни шансове да се включите в разговора и да се опознаете, това е страхотна първа среща.

–Ако се смеете. Смехът е един от знаците, че имате връзка. Може би и двамата имате еднакво чувство за хумор или сте били достатъчно остроумни, за да се влюбят във вашия хумор. Така или иначе, ако и двамата сте си прекарали страхотно, смеейки се, всичко е страхотно.

–Интересувахте се от различията си. Любопитството е приятно, особено когато сте на първа среща с някого, когото бихте искали да опознаете. Откриването на общи интереси е важно, но връзката се задълбочава, когато опознаете различията си.

–Не сте отлепяли погледа си един от друг. Когато човек, който е на среща е срамежлив или нервен, той гледа навсякъде другаде, но не и в човека пред него. Така че ако не сте се чувствали нервни и не сте откъсвали поглед един от друг, смятайте, че сте имали страхотна среща.

–Никой от двамата не се стеснява от физически контакт. Добрият разговор е важен, но ако се чувствате комфортно в компанията си и не се стеснявате от физически контакт, означава, че харесвате човека, с когото сте на среща. Важно е да поддържате също добра невербална комуникация.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay