Виктория от Ергенът 2: "В любовта няма място за лъжи и половинчати истини"

Виктория от Ергенът 2: "В любовта няма място за лъжи и половинчати истини"

Виктория бе една от претендентките за сърцето на Евгени, която бе поставила си в Топ 5, а в нашата лична класация тя дори бе на трето място. Но защо всъщност и двете прогнози се оказаха погрешни?

"Май аз сама си го предизвиках. Просто реших да бъда на 100% честна с Евгени и да му кажа за това какво наистина изпитвам. Смятам, че в любовта няма място за лъжи и половинчати истини", сподели тя пред нас.

Оказва се, че Виктория се записва за предаването още преди да разбере кой ще бъде новият ерген на България. По това време тя все още е в Индия и тъкмо е тръгнала по своя път на себеопознаване и преживяване на нови емоции. Тя отваря сайта на кастинга и в продължение на няколко часа тя успява да отговори на всички над 200 въпроса там.

"Най-много усетих Евгени на нашата индивидуална среща, която беше и една от първите изобщо. Спомням си, че супер много се притеснявах. Установих, че той обича ние да правим крачките към него, а той е просто много добър слушател и анализатор.", продължава Вики.

Малко преди са напусне предаването, Вики се сблъска със строгите думи на Ирина, която я обвини в това, че е несигурна и че заема мястото на друга дама, която наистина е искала да бъде до Евгени.

"Стори ми се странно, защото все пак Евгени решава кое момиче иска да продължи, така че щом е преценил да отпрати дадени момичета, значи те не му пасват по някакъв начин. Това не зависи от мен.", обяснява тя.

Вики сподели още, че за нея е непонятно как за един месец можеш да вземеш решение дали искаш да прекараш живота си с даден човек. Все пак предаването завършва именно с годеж и вричане във вечна любов.

Коя участничка има най-искрени чувства към Евгени? Какво ни прави несигурни в любовта? Как трябва да подходим, когато искаме да сме открити в една връзка? Всичко това и още можете да научите от нашето интервю с Виктория!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay