Как се гримират испанките с Мариета от Murfeishun

Познаваме Murfeishun като едно от първите в България бюти гурута. От години тя споделя с аудиторията си любимите си козметични продукти и демонстрира разнообразни грим визии. Освен, че е една от нaй-следваните бюти инфлуенсърки в България, Мариета обожава да пътува и прекарва голяма част от живота си в чужбина. С нея си поговорихме за грима и модата, пречупени прeз призмата на нейните пътешествия. За да разберете как се гримират испанките и защо холандките ходят с кубинки и шлифери, то можете да прочетете следващите редове!

Здравей, Мариета! Следим съдържанието ти от години. Как обаче се запали по пътуването?

Тъй като съм учила в езикова гимназия, всеки клас завършваше с пътуване. Отидохме до Германия. Посетихме няколко града - бяхме в Залцбург, ходихме и в Австрия. Това, което ми направи впечатление, че лятото е студено. Чудех се как е възможно това - изкарах пътуването с двата чифта дънки, които бях взела за резерва. Имахме доста въможности за развлечение и пътуване, но беше доста мрачно и студено. За мен са присъщи по-топлите държави.

Какво научи за грима по света? Как се гримират испанките?

Те СЕ гримират. В Холандия това е точно обратното, затова българките там много се открояваме. В Испания има най-различни хора и успях дa се срещна с жени, които имат голяма страст към козметиката. Италианките са същите. С тях много обичах да обсъждам аксесоари и прически. В Холандия липсата на такива неща започна да ми влият и дори стилът ми на обличане се промени. Прибегнах към черните кубинки и шлиферите. Там те са на почит, заради по-хладното време.

Какво е специфично за грима в Испания?

В Барселона отново се завърна любовта ми към грима. Там се предлагат различни марки. Испанките обичат да експериментират с червилата. Много обичат опушен грим. Доста по-артистини са.

Как се обличат?

Доста различно Можеш да видиш различни стилове, много са шармантни. Приятелката ми от германия нямаше интерес към това, но впоследствие и тя започна да проявява интерес към това какво ще облече.

Дай ни няколко бюти съвета. Какви грешки виждаш честo и върху какво трябва да наблегнем?

Това, което се случи в Холандия, когато носех малко грим, беше, че преоткрих естествените си черти. Това се отразява и до ден днешен, тъй като никога не прекалявам със сенките Спиралата е задължителна за мен и оттам се старая да ба по-натурална.

Бих призовала повечето българки да не спират с поддръжката, тъй като това е много важно. Но ги съветвам, да бъдат по-естествени. Харесвам яркото червило и много се радвам, когато видя една жена, която е заложила на нещо по-различно.

В последно време се прекалява с естетичните корекции. Според мен всичко в мярка е добре и не трябва да се прекалява. Важно е да заложим на естествените си черти и да ги подчертаем - да открием какво ни отива и да го използваме.

А повече за живота на Мариета в чужбина можете да разберете в новото видео на Peika&Jenite!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay